Τροχαίο Χαλκίδα: Το EviaZoom.gr στο σημείο που έχασε την ζωή της η 19χρονη κοπέλα - Ελεύθερος ο 20χρονος οδηγός που συνελήφθη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τροχαίο Χαλκίδα: Το EviaZoom.gr στο σημείο που έχασε την ζωή της η 19χρονη κοπέλα - Ελεύθερος ο 20χρονος οδηγός που συνελήφθη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο Χαλκίδα: Το EviaZoom.gr στο σημείο που έχασε την ζωή της η 19χρονη κοπέλα - Ελεύθερος ο 20χρονος οδηγός που συνελήφθη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας και όχι μόνο, από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης (14-06-2017) στο 4ο χλμ της Ε.Ο. Χαλκίδας - Αρτάκης, με θύμα την 19χρονη Χρύσα (Χρυσούλα) Πανταζή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και τους φίλους της...

Εκτός όμως από το πένθος και την οδύνη, υπάρχουν και τα ερωτηματικά για το πως συνέβη αυτό το τραγικό δυστύχημα με τα ερωτήματα να είναι πολλά και να αναζητούν απαντήσεις.

Το τροχαίο έγινε στη περιοχή Έξω Παναγίτσα, απέναντι από την ταβέρνα "Μίχος".

Δείτε πλάνα από το σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο η 19χρονη Χρύσα Πανταζή.

ΒΙΝΤΕΟ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η άτυχη 19χρονη ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος Χαλκιδέος και στο οποίο επέβαινε και 19χρονη δίδυμη αδερφή της θανούσας. 


Το μοιραίο ΙΧ κατευθυνόταν προς Χαλκίδα, όταν ξαφνικά συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, με διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 30χρονος Χαλκιδέος ο οποίος είχε συνοδηγό την 28χρονη σύντροφο του.
Από την σύγκρουση, το μοιραίο αυτοκίνητο κατέληξε με σφοδρή δύναμη στην πλευρά που βρίσκονται το πρατήριο υγρών καυσίμων EKO και το κατάστημα Κατσαρέλης.
Δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα η 19χρονη Χρύσα Πανταζή, ενώ η αδερφή της και ο 20χρονος διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Το νεαρό ζευγάρι από το άλλο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκε.

Ο 20χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου συνελήφθη, ωστόσο με εντολή του Εισαγγελέα Χαλκίδας αφέθηκε ελεύθερος.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.
Η κηδεία της 19χρονης θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (16-06-2017) στον Ιερό Ναό του Αγίου Κων/νου, στις Εργατικές Κατοικίες Χαλκίδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA