Χαλκίδα: Πλωτή εξέδρα θα τοποθετηθεί στη Πλαζ Αστέρια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Πλωτή εξέδρα θα τοποθετηθεί στη Πλαζ Αστέρια

Η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας 27,025 τ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Πλαζ Αστέρια, για την πρόσβαση των λουομένων σε δύσβατες παραλίες και περιοχές...

Για τη τοποθέτηση της εξέδρας ετέθησαν μία σειρά όρων μεταξύ των οποίων είναι και οι εξής:

-Η πλωτή εξέδρα να τοποθετηθεί στην προβλεπόμενη από την τοπογραφική αποτύπωση θέση άνευ επέμβασης στον αιγιαλό.

-Δεν επιτρέπεται η χρήση της πλωτής εξέδρας για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύναται να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

-Να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος και ασφάλειας ναυσιπλοΐας κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών τοποθέτησης και κατά τη χρήση της πλωτής εξέδρας.

-Η κατασκευή, η τοποθέτηση και η αγκυροβολία της πλωτής εξέδρας γίνεται με την αποκλειστική ευθύνη του αιτούντος και σύμφωνα με τις σχετικές μελέτες και σχέδια.

-Σε περίπτωση ανεύρεσης αρχαίων, πολιτιστικής φύσης αντικειμένων κατά την διάρκεια των εργασιών τοποθέτησης της πλωτής εξέδρας, οι υπεύθυνοι του έργου οφείλουν να τις διακόψουν και να ειδοποιήσουν αμέσως την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, προκειμένου να προβεί σε ενέργειες των αρμοδιοτήτων της.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA