Χαραυγή Χαλκίδας: 23χρονος Ρομά επιτέθηκε σε αστυνομικό που πήγε να κάνει συστάσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαραυγή Χαλκίδας: 23χρονος Ρομά επιτέθηκε σε αστυνομικό που πήγε να κάνει συστάσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας

Το περιστατικό διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (21-06-2017), όταν περιπολικό με δύο αστυνομικούς του Α.Τ. Χαλκίδας, μετέβη συνοδεία της Ομάδας ΔΙΑΣ στο καταυλισμό των Ρομά στη Χαραυγή, για να προβούν σε συστάσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας, έπειτα από τηλεφωνική καταγγελία που προηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα...

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο, την ώρα που έφευγαν, ένας 23χρονος κινήθηκε προς το μέρος τους και επιτέθηκε με γροθιές και λακτίσματα κατά 37χρονου αστυνομικού, ο οποίος ωστόσο δεν τραυματίστηκε, όπως κατέθεσε ο ίδιος, ενώ ο 23χρονος τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 37χρονος αστυνομικός του Α.Τ. Χαλκίδας μόλις επέστρεψε στο τμήμα, υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά κατά του 23χρονου, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Σημειώνεται ότι τον Νοέμβριο του 2016, αστυνομικός της Τροχαίας Χαλκίδας, φέρεται να είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από Ρομά της περιοχής. (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA