Απίστευτο περιστατικό στη Σκύρο: Παρίστανε τον Πογκμπά και «ξάφριζε» τους καταστηματάρχες - «Χρυσές» δουλειές για τον σωσία του ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απίστευτο περιστατικό στη Σκύρο: Παρίστανε τον Πογκμπά και «ξάφριζε» τους καταστηματάρχες - «Χρυσές» δουλειές για τον σωσία του ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που ο πραγματικός Πολ Πογκμά ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, ένας τύπος εκμεταλλεύτηκε την ομοιότητά του με τον γνωστό ποδοσφαιριστή για να κάνει τσάμπα διακοπές στη Σκύρο...

Την ομοιότητά του με τον γνωστό ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, Πολ Πογκμπά, φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε ένας επιτήδειος προκειμένου να περάσει τζάμπα τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, κάποιος που έμοιαζε αρκετά στον Γάλλο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ ταξίδεψε μέχρι τη Σκύρο και μοίραζε αυτόγραφα σε ανυποψίαστους πολίτες. Ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί.

Σε όλα τα μαγαζιά που πήγαινε για μία εβδομάδα που έμεινε στο νησί δεν πλήρωσε ποτέ αλλά αυτό δεν του έφτανε. Την τελευταία ημέρα της παραμονής του επισκέφθηκε ένα κατάστημα με αναμνηστικά δώρα και όταν έφυγε από εκεί έλειπαν αρκετά πράγματα που μάλλον του άρεσαν αλλά δεν έκανε τον κόπο να τα πληρώσει. 

Ο πραγματικός πάντως Πογκμπά, σίγουρα δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς προετοιμάζεται ήδη για νέα σεζόν με την ομάδα του στις ΗΠΑ.

Πληροφορίες: Ελεύθερος Τύπος, Protothema.gr, Iefimerida.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA