Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καλύβια Αττικής - Διεκόπη η κυκλοφορία στην παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καλύβια Αττικής - Διεκόπη η κυκλοφορία στην παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Καλυβίων Θορικού Αττικής...

Το πύρινο μέτωπο μαίνεται ανεξέλεγκτο γεγονός που προκαλεί ανησυχία.

Η φωτιά αργά το βράδυ πέρασε τον λόφο της Σαρωνίδας και κινήθηκε προς το παραλιακό μέτωπο της περιοχής εκεί όπου υπάρχουν σπίτια. Το σημείο που καίγεται είναι ιδιαίτερα δύσβατο, χωρίς δρόμους και δύσκολα προσβάσιμο, ενώ πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι. 

Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφορό Αθηνών - Σουνίου από την οδό Θ. Σοφούλη, στην Σαρωνία μέχρι και την Λεωφόρο Σαρωνίδας. Η κυκλοφορία εκτρέπεται στην Λεωφόρο Καλυβίων.
Η πυρκαγιά πλησίασε κοντά σε κατοικίες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, αλλά σύμφωνα με όσα τόνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος. 
Οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής ολοένα και ενισχύονται προκειμένου να γίνει εφικτό να τεθεί υπό έλεγχο, όσο το δυνατόν συντομότερα, η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται, από το απόγευμα.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: ΕΡΤ, ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA