Πανηγύρι - Νέα Λάμψακος: Ο Παγώνης με το κλαρίνο και ο αστυνομικός της ασφάλειας που έγινε «σκιά» (;) του δημάρχου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πανηγύρι - Νέα Λάμψακος: Ο Παγώνης με το κλαρίνο και ο αστυνομικός της ασφάλειας που έγινε «σκιά» (;) του δημάρχου (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (19-07-2017) το μεγάλο πανηγύρι στο Γυμνάσιο Νέας Λαμψάκου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αναξαγόρα, παραμονή της εορτής του Προφήτη Ηλία...

Πλήθος κόσμου διασκέδασε όλη τη νύχτα, ανάμεσα τους και ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, ο οποίος έδωσε το παρών μαζί με την σύζυγο του, Μάρω, και την γραμματέα του, Ειρήνη Βενιζέλου.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στις εικόνες, ο μουσικός Χρήστος Μαρμαρινός, πλησίασε κάποια στιγμή τον δήμαρχο και έπαιξε κλαρίνο δίπλα του, ενώ σε άλλη φωτογραφία απεικονίζεται ένας αστυνομικός της Ασφάλειας Χαλκίδας να κάθεται ακριβώς πίσω από τον δήμαρχο.

Απλή σύμπτωση ή εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης του δημάρχου ακόμη και σε ένα πανηγύρι; - κάτι που συνηθίζει ο Χρήστος Παγώνης, να συνοδεύεται από αστυνομικούς, σε άλλες εξόδους ή συναθροίσεις.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA