Χαλκίδα: Αστυνομικοί της Ασφάλειας κατήγγειλαν ξυλοδαρμό από οικογένεια τσιγγάνων μέσα στα δικαστήρια - Βαριές ποινές στους κατηγορούμενους | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Αστυνομικοί της Ασφάλειας κατήγγειλαν ξυλοδαρμό από οικογένεια τσιγγάνων μέσα στα δικαστήρια - Βαριές ποινές στους κατηγορούμενους

Πρόκειται για δύο αστυνομικούς της Ασφάλειας Θήβας οι οποίοι κατήγγειλαν πως έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τρεις Ρομά, και συγκεκριμένα από έναν 35χρονο άνδρα, τη σύζυγο του και το παιδί τους...

Το περιστατικό έγινε πριν λίγες μέρες στον εσωτερικό προαύλιο χώρο των δικαστηρίων Χαλκίδας και από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν και τις φωνές, ξεσηκώθηκαν οι δικαστικοί υπάλληλοι ακόμη και ο Εισαγγελέας υπηρεσίας που βγήκε έξω για να δει τι ακριβώς συνέβη.

Κανένας ωστόσο δεν πρόλαβε να δει κάτι συγκεκριμένο, εκτός από αστυνομικούς της Χαλκίδας που επιβεβαίωσαν τα καταγγελόμενα των συναδέλφων τους.

Οι δύο αστυνομικοί της Θήβας ήταν μάρτυρες σε δίκη που ήταν κατηγορούμενος για παλαιότερη υπόθεση, ο ένας από τους τρεις ρομά.

Το δικαστήριο δεν έγινε, ωστόσο μόλις βρέθηκαν όλοι μαζί στον προαύλιο χώρο, δημιουργήθηκε ένταση, με τους αστυνομικούς να καταγγέλουν ότι δέχτηκαν ύβρεις, απειλές και χτυπήματα.

Με την βοήθεια των αστυνομικών του Α.Τ. Χαλκίδας, οι τρεις Ρομά συνελήφθησαν και την Τρίτη (18-07-2017) οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας όπου αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ωστόσο δεν έπεισαν και καταδικάστηκαν σε 21 μήνες φυλάκιση (οι δυο) και 16 μήνες η γυναίκα, με αναστολή, για αντίσταση, εξύβριση, απειλή, και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA