Διαιτητικό Δικαστήριο: Η ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του ΑΟ Χαλκίς! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διαιτητικό Δικαστήριο: Η ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του ΑΟ Χαλκίς!

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές του Πανελευσινιακού και των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής (ανάμεσά τους και ο ΑΟ Χαλκίς) από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ...

Συγκεκριμένα, οι «σταχυοφόροι» ζητούσαν να πάρουν τη θέση του Αγροτικού Αστέρα στη Football League, ενώ οι δευτεραθλητές να προβιβαστούν απευθείας και χωρίς μπαράζ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το μπαράζ ανόδου στη Football League θα διεξαχθεί κανονικά ανάμεσα στους Αρτινούς και τη Δόξα Δράμας.

Η απόφαση:

«Το διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση, την Πέμπτη 24/8/2017, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 86/24/8/2017: Συνεκδικάζοντας αντιμωλία των διαδίκων την από 11/8/2017 προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931 κατά της 31/9-8-2017 απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τις πρόσθετες παρεμβάσεις. Απορρίπτει την ως άνω προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931.

Αριθμός απόφασης 87/24-8-2017: Θεωρεί ως μη εισαχθείσα την από 14/8/2017 προσφυγή του σωματείου ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ. Συνεκδικάζοντας αντιμωλία των διαδίκων την από 4/8/2017 προσφυγή των λοιπών ποδοσφαιρικών σωματείων: α) ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 1967, β) ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ κατά της από 4/8/2017 απόφασης του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ (FOOTBALL LEAGUE) και τις πρόσθετες παρεμβάσεις. Απορρίπτει την ως άνω προσφυγή των ποδοσφαιρικών σωματείων: α) ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 1967 και β) ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ και την πρόσθετη υπέρ αυτών παρέμβασης του ποδοσφαιρικού σωματείου ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΑΕ».

Ακολουθεί και η ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς που εκδόθηκε μετά την απόφαση. Όπως θα δείτε, δίνει ακόμη ελπίδες στους φιλάθλους της ομάδας:

Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αφού ενημερώθηκε από τους δύο νομικούς της για το σκεπτικό της απόφασης απόρριψης όλων των τοποθετήσεων της Τρίτης 22/08 από το Διαιτητικό Δικαστήριο, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας πως η Ε.Π.Ο. είναι αυτή που θα αποφασίσει για τις τύχες των ομάδων που (δε) θα συμμετάσχουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά, η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της Ομοσπονδίας είναι αυτή που μέχρι τέλος Αυγούστου θα εξετάσει όλους τους φακέλους, ώστε να αποφανθεί για το ποιες ομάδες δε θα μπορέσουν (βάση φακέλων) να αγωνιστούν σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι άδειες συμμετοχής θα ανακοινωθούν στις 31 Αυγούστου, όπως επίσης και ποιες ομάδες θα κληθούν να αναπληρώσουν τα κενά στο πρωτάθλημα των 18 ομάδων της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Οι Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, έχουν έγγραφη πρόσκληση από την Ε.Π.Ο. για να παραστούν στην διαδικασία, ώστε να μάθουν απευθείας το αποτέλεσμα κι αν χρειαστεί να ξεκινήσουν άμεσα τις όποιες διαδικασίες για σύσταση Π.Α.Ε.

Υπομονή μια εβδομάδα…

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA