Φωτιές: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα - Ανακούφιση στην Πυροσβεστική! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φωτιές: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα - Ανακούφιση στην Πυροσβεστική!

Βελτιωμένη είναι η εικόνα του μετώπου στην Ανατολική Αττική, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες δεν υπήρχε κανένα ενεργό μέτωπο, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι συνεχείς ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα, εκ περιτροπής...

Φανερή ανακούφιση επικρατεί στο Πυροσβεστικό Σώμα για την κατάσταση στο μέτωπο των πυρκαγιών και κυρίως στην Ανατολική Αττική, κάτι που αποτυπώθηκε και στη σημερινή πρωϊνή ενημέρωση από την εκπρόσωπο του Π.Σ, επιπυραγό Σταυρούλα Μαλλίρη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά έχει μόνο μικροεστίες διαχειρίσιμες σε όλη την περίμετρό της, ενώ στη χαράδρα μέσα από την οποία κατευθυνόταν προς την Εθνική Οδό, έχουν ήδη κατεβεί πεζοί πυροσβέστες και μηχανήματα και σε σημαντικό βαθμό την έχουν οριοθετήσει. Ήδη αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων προς Πολυδένδρι που χθες είχε διακοπεί από την αστυνομία.

Οι πυροσβέστες και οι εθελοντές, μαζί με όλους τους άλλους εμπλεκομένους στην πυρόσβεση, στάθηκαν όρθιοι σε έναν τιτάνιο αγώνα, τρώγωντας ένα σάντουιτς στο πόδι και με ένα μπουκαλάκι νερό στην τσέπη, μέχρι να δαμάσουν την καταστροφική πυρκαγιά, κάτι που μνημόνευσε η κ. Μαλλίρη, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της προς όλους και κυρίως τους απλούς πολίτες που συνέδραμαν με κάθε τρόπο το προσωπικό.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA