Ο ALPHA για την ασύλληπτη τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο ALPHA για την ασύλληπτη τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων!

Και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA μεταδόθηκε η ασύλληπτη τραγωδία με την 31χρονη αδικοχαμένη έγκυο, Μαρία Παπαϊωάννου που χάθηκε μαζί με το 6 μήνων έμβρυο που κυοφορούσε, το μεσημέρι της Κυριακής (06-08-2017)...

όταν παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από το αυτοκίνητο που μετακινούσε εκείνη την ώρα ο 30χρονος αρραβωνιαστικός της, μέσα στη πυλωτή της οικίας που διέμενε το ζευγάρι, στην οδό Μέντας, στην Έξω Παναγίτσα.

Στο δελτίο έπαιξαν και αποκλειστικά πλάνα του EviaZoom.gr από την τραγωδία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Θρήνος στην κηδεία της 31χρονης Μαρίας Παπαϊωάννου - Ο τραγικός επίλογος μιας ασύλληπτης τραγωδίας! (ΦΩΤΟ)
 
Τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: «Δεν υπάρχει ούτε ένα ψήγμα δόλου από τον εντολέα μου! Είναι σε άθλια κατάσταση, χρειάζεται ψυχολόγο!» Ο δικηγόρος του 30χρονου που παρέσυρε και σκότωσε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: Γειτόνισσα της άτυχης εγκύου μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr - «Άκουσα ένα δυνατό σπινιάρισμα, μια κραυγή και μετά την είδα αναίσθητη στη πυλωτή! Το ασθενοφόρο καθυστέρησε γύρω στα 50 λεπτά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος αρραβωνιαστικός της άτυχης εγκύου - Αποκαλύφθηκε ότι δεν ξέρει να οδηγεί και δεν διαθέτει δίπλωμα! Μετακίνησε το μοιραίο όχημα για να απλώσει τα ρούχα η 31χρονη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οικογενειακή τραγωδία χωρίς προηγούμενο στην Έξω Παναγίτσα: Σε κατάσταση σοκ αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι έκανε όπισθεν και σκότωσε κατά λάθος την 31χρονη έγκυο αρραβωνιαστικιά του μέσα στη πυλωτή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ανείπωτη τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: 31χρονη έγκυος μεταφέρθηκε νεκρή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - Σκοτώθηκε σε περίεργο ατύχημα στη πυλωτή του σπιτιού - Θρήνος για την Μαρία Παπαϊωάννου! 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA