Οδηγός που ταξίδεψε από Αθήνα προς Κύμη και βρέθηκε στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου προειδοποιεί: «Όσοι έρθετε από Αθήνα μην κάνετε το λάθος και πάτε από Χαλκίδα» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Οδηγός που ταξίδεψε από Αθήνα προς Κύμη και βρέθηκε στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου προειδοποιεί: «Όσοι έρθετε από Αθήνα μην κάνετε το λάθος και πάτε από Χαλκίδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησε χθες στο νέο κόμβο του Αγίου Στεφάνου στη Χαλκίδα περιέγραψε στο facebook η Κουμιώτισσα Ζωή Γλυκού η οποία ταξίδεψε από Αθήνα προς Κύμη...

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Όσοι έρθετε από Αθήνα Κύμη μην κάνετε το λάθος και πάτε από Χαλκίδα!!! έχουν κάνει κυκλικό κομβο που από όλες τις μεριές έχει στοπ στη θέση που υπήρχαν τα φανάρια με αποτέλεσμα η ταλαιπορια είναι απίστευτη!!!!! Το ίδιο βέβαια ισχύει και από ή την άλλη μεριά Κύμη-Αθηνα! Η ουρά φτάνει μέχρι την γέφυρα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έκανε τέτοια μελέτη!! Αντί να κάνουν ένα οδικό δίκτυο σωστό αυτοί πάνε και κάνουν κυκλικό κόμβο!!! Το μόνο που θα σας σώσει είναι να έρθετε από Ωροπο Ερέτρια με φέρυ μποτ ή να πάρετε ηρεμιστικά χάπια!!!! Έλεος!!!!!!!
Στην ίδια ανάρτηση υπάρχει και ένα βίντεο που κοινοποίησε ο γνωστός μηχανικός αυτοκινήτων, Πάρης Πασσάς που δείχνει το απίστευτο μποτιλιάρισμα που συνάντησε στο δρόμο προς τον Άγιο Στέφανο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA