ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

ΟΛΝΕ Εύβοιας: Ο Παπανδρέου έκανε μάγκα τον Κεδίκογλου και εκθέτει την κυβέρνηση - Ούτε μια απαντητική ανακοίνωση στις καταγγελίες περί παράνομου διορισμού του!

ΟΛΝΕ Εύβοιας: Ο Παπανδρέου έκανε μάγκα τον Κεδίκογλου και εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ - Ούτε μια απαντητική ανακοίνωση στις καταγγελίες περί παράνομου πτυχίου!
Ούτε μια απαντητική ανακοίνωση δεν έχει εκδώσει έως τώρα ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ Εύβοιας, Ανδρέας Παπανδρέου, για τις δημόσιες καταγγελίες του Σίμου Κεδίκογλου (δείτε ΕΔΩ) περί «αμφισβήτησης του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου του Ανδρέα Παπανδρέου, που είχε συνεκτιμηθεί ως προσόν για τον διορισμό του»...

Ποιος στη θέση του -και ειδικά σε τέτοιες κυβερνητικές καίριες θέσεις-, θα άφηνε μία τέτοια καταγγελία στον αέρα, ειδικά αν ξεστομίζεται από τον Σίμο Κεδίκογλου, έναν από τους μεγαλύτερους διώκτες του ΣΥΡΙΖΑ ;

Η επιλογή του προέδρου του ΟΛΝΕ Εύβοιας να αποφεύγει να απαντήσει δημόσια, προκαλεί ερωτηματικά, ενώ εκθέτει την κυβέρνηση και το Υπουργείο Ναυτιλίας που τον διόρισε σε αυτή την θέση.

Μάλιστα, ανεπίσημες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, θέλουν τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να έχει ζητήσει την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου από τη θέση του προέδρου του ΟΛΝΕ Εύβοιας. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
ΟΛΝΕ Εύβοιας: Αιχμές Κεδίκογλου για παράνομο διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου - Αμφισβητεί το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του νέου προέδρου!

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες σε Δημόσιο και ΕΦΚΑ - Δεκάδες ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρείες από την Εύβοια - Δείτε όλα τα ονόματα!

Aναρτήθηκαν στο www.aade.gr τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου και των Φορέων Κοινωνι...