Πρόεδρος του ΕΚΑΒ: «Απολύτως ψευδές ότι καθυστέρησε 50 λεπτά το ασθενοφόρο στο τραγικό περιστατικό στην Έξω Παναγίτσα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πρόεδρος του ΕΚΑΒ: «Απολύτως ψευδές ότι καθυστέρησε 50 λεπτά το ασθενοφόρο στο τραγικό περιστατικό στην Έξω Παναγίτσα»

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος διαψεύδει τις καταγγελίες που αναφέρουν ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε γύρω στα 50 λεπτά να φτάσει στο τραγικό περιστατικό (δείτε ΕΔΩ) που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (06-08-2017) στην οδό Μέντας, στην Έξω Παναγίτσα, με θύμα την 31χρονη έγκυο Μαρία Παπαϊωάννου η οποία παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από το αυτοκίνητο που μετακινούσε εκείνη την ώρα ο 30χρονος αρραβωνιαστικός της, μέσα στη πυλωτή του σπιτιού...

Δείτε τι αναφέρει ο Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος:

«Είναι απολύτως ψευδή όλα αυτά. Είχαμε τρεις κλήσεις και τις τρεις φορές δόθηκαν τελείως διαφορετική περιγραφή του συμβάντος. Δηλαδή, τη μία φορά ότι έπεσε από καρέκλα, την άλλη δόθηκε ότι έγινε πτώση εξ ιδίου και φωνάζει ότι πονάει, και στην τρίτη περίπτωση αναφέρθηκε σαν λιποθυμία. Ενώ προσπαθούσε το Κέντρο να μάθει ζωτικά στοιχεία του ασθενή, δεν συνεργαζόταν ο άνθρωπος που τηλεφώνησε. Τελευταία κλήση δόθηκε 12:21 και 12:36 το ασθενοφόρο ήταν στο 4ο χλμ Χαλκίδας προς Αρτάκη».

Παράλληλα σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό απέστειλε στο EviaZoom.gr και ο Υπεύθυνος Δομών ΕΚΑΒ Ν.Εύβοιας, Νίκος Κόκκος:

«Σχετικά με το περιστατικό μέ την έγκυο στην Έξω Παναγιτσα η αλήθεια έχει ως εξής.

Πράγματι τηλεφωνησαν 3 φορές από τις 12.14 όπου την πρωτη φορα ανέφεραν πτώση εξ ιδίου ύψους στο δεύτερο τηλεφώνημα μετά από 3 λεπτά ότι λυποθυμισε και είναι έγκυος και στο τρίτο μετά από 5 λεπτά τηλεφώνημα ότι έπεσε από την καρέκλα.

Στις 12.21 λαμβάνει κλήση το Ασθενοφόρο να αναχώρηση χωρίς πραγματική εικόνα τού περιστατικό 12.34 είναι στο σημείο .. 12.40 τήν παραλαμβάνει όπου βρίσκει χωρίς ζωτικά και με μυδριαση οφθαλμών μέ ότι αυτό καταδεικνύει 12.48 την παραδίδει στο Νοσοκομείο Χαλκιδος.

Κατανοώ το πόνο και το ότι εκείνη την στιγμή το λεπτό φαίνεται ώρα αλλά η αλήθεια είναι αυτή όπως προκύπτει από το καταγραφικό τού ΕΚΑΒ Αθήνας.

Το ΕΚΑΒ και οι Διασωστες του εκφράζουν την θλίψη τους». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: Γειτόνισσα της άτυχης εγκύου μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr - «Άκουσα ένα δυνατό σπινιάρισμα, μια κραυγή και μετά την είδα αναίσθητη στη πυλωτή! Το ασθενοφόρο καθυστέρησε γύρω στα 50 λεπτά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος αρραβωνιαστικός της άτυχης εγκύου - Αποκαλύφθηκε ότι δεν ξέρει να οδηγεί και δεν διαθέτει δίπλωμα! Μετακίνησε το μοιραίο όχημα για να απλώσει τα ρούχα η 31χρονη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οικογενειακή τραγωδία χωρίς προηγούμενο στην Έξω Παναγίτσα: Σε κατάσταση σοκ αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι έκανε όπισθεν και σκότωσε κατά λάθος την 31χρονη έγκυο αρραβωνιαστικιά του μέσα στη πυλωτή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ανείπωτη τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: 31χρονη έγκυος μεταφέρθηκε νεκρή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - Σκοτώθηκε σε περίεργο ατύχημα στη πυλωτή του σπιτιού - Θρήνος για την Μαρία Παπαϊωάννου!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA