Το τέλος του κόσμου έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου… (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το τέλος του κόσμου έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου… (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο σενάριο συνωμοσιολογίας με τους χιλιάδες θιασώτες - Τα γεγονότα που θα φέρουν το τέλος από την έκλειψη του ηλίου στις 21 Αυγούστου ως και τη σύγκρουση με άλλο πλανήτη!

Το τέλος του κόσμου έφτασε και αυτή τη φορά οι θιασώτες του καταστροφολογικού σεναρίου είναι απόλυτα πεπεισμένοι για την ορθότητα του…

Αιτία για το τέλος της ανθρωπότητας, σύμφωνα με τον κύριο εκπρόσωπό της θεωρίας, θα είναι η έκλειψη του Ηλίου στις 21 Αυγούστου, που θα είναι ορατή μόνο στο βόρειο ημισφαίριο και κυρίως σε περιοχές της Γαλλίας και των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την επικείμενη «άφιξη» του πλανήτη Νιμπίρου ή Πλανήτη Χ.

Ο Ντέιβιντ Μιντ προειδοποίησε ότι η έκλειψη θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας σειράς γεγονότων, που θα καταλήξουν στην καταστροφή της Γης από τον υποτιθέμενο πλανήτη, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Μιντ (που έχει γράψει το βιβλίο «Πλανήτης Χ – Η έλευση το 2017») είχε ισχυριστεί και στις αρχές του χρόνου ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο ο Νιμπίρου θα συγκρουστεί με τη Γη.

Ο συνωμοσιολόγος πιστεύει, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ότι η έκλειψη του Ηλίου συνδέεται με τον βιβλικό αριθμό 33 τόσες φορές εμφανίζεται στη Γένεση το όνομα «Ελοχίμ») και την προφητεία του Ησαΐα για το τέλος του κόσμου.

«Όταν αρχίσει η έκλειψη, στις 21 Αυγούστου, η ανατολή του Ηλίου θα είναι σκοτεινή και το φεγγάρι θα γίνει μαύρο, όπως αναφέρει ο Ησαΐας!», υποστήριξε ο Ντέιβιντ Μιντ.
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA