Γιουβέντους - Ολυμπιακός 2-0: Τα γκολ του αγώνα! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γιουβέντους - Ολυμπιακός 2-0: Τα γκολ του αγώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός στάθηκε εξαιρετικά στο Τορίνο για 68 λεπτά με τον Προτό να κατεβάζει ρολά, ωστόσο, μετά την είσοδο του Ιγκουαϊν, η Γιουβέντους βρήκε λύσεις και νίκησε με 2-0...

Στο 60' ο Ιγκουαϊν που δεν ξεκίνησε το παιχνίδι, μπήκε αντί του Κουαδράδο και η Γιουβέντους που μέχρι εκείνη την ώρα δεν μπορούσε να πατήσει την αντίπαλη περιοχή αξιώσεις, δημιούργησε αρκετούς πονοκεφάλους στον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός ήταν ο λόγος που η Γιουβέντους ξεκλείδωσε την άμυνα του Ολυμπιακού στο 69', ανοίγοντας το σκορ με πλασέ σε διπλή προσπάθεια, έπειτα από σύγχυση και ολιγορια στην μικρή περιοχή.

Το γκολ του Ιγκουαϊν έλυσε το γρίφο για τους Ιταλούς που έφτασαν και στο 2-0 στο 80' με τον Αργεντινό να κάνει ξανά τη διαφορά. Με κάθετη πάσα που έβγαλε στον Ντιμπαλά, ο τελευταίος πέρασε τον Προτό και παρά την προσπάθεια του Ένχελς η μπάλα κατέληξε στον Μάντζουκιτς που πέτυχε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Στουράρο (81' Μπενατιά), Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Μπεντανκούρ, Κουαδράδο (60' Ιγκουαίν), Ντιμπάλα, Ντούγκλας Κόστα (84' Μπερναντέσκι), Μάντζουκιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Κούτρης, Νικολάου, Ένγκελς, Ρομαό, Ζντιέλαρ (77' Φορτούνης), Οφόε, Πάρντο (72' Μπεν), Σεμπά, Εμενίκε (88' Μάριν).
 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA