Σύλληψη σοκ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ: Συνελήφθη για «φακελάκι» ο Χαλκιδέος Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Γιώργος Ρουμελιώτης - Κατηγορείται ότι ζήτησε 1.000 ευρώ από ασθενή για να τον χειρουργήσει! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σύλληψη σοκ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ: Συνελήφθη για «φακελάκι» ο Χαλκιδέος Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Γιώργος Ρουμελιώτης - Κατηγορείται ότι ζήτησε 1.000 ευρώ από ασθενή για να τον χειρουργήσει! (ΦΩΤΟ)

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στη Χαλκίδα η είδηση της σύλληψης του χειρούργου ορθοπεδικού και πρώην Αντινομάρχη Εύβοιας, Γιώργου Ρουμελιώτη (επί θητείας Θανάση Μπουραντά)...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Ρουμελιώτης ο οποίος είναι Διευθυντής της Β΄ Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ, κατηγορείται ότι ζήτησε «φακελάκι» 1.000 ευρώ από ασθενή προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη επ’ αυτοφόρω την Τετάρτη (20-09-2017) με προσημειωμένα χαρτονομίσματα από αστυνομικούς του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται, ότι πριν λίγους μήνες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, τον είχε ευχαριστήσει δημόσια για την χειρουργική επέμβαση που πραγματοποίησε στον ανιψιό της στο Νοσοκομείο ΚΑΤ (δείτε ΕΔΩ).

Ο Γιώργος Ρουμελιώτης έχει εργαστεί και στα Νοσοκομεία Χαλκίδας - Κύμης, ενώ έχει διετελέσει Αντινομάρχης Εύβοιας με τον συνδυασμό "ΕΥΒΟΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" του Θανάση Μπουραντά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA