Σε Εύβοια και Αττική: Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον 2017» από την εταιρεία «CENTER AL» - Τα πάντα για τα Κουφώματα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε Εύβοια και Αττική: Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον 2017» από την εταιρεία «CENTER AL» - Τα πάντα για τα Κουφώματα!

H εταιρεία «CENTER AL» έχοντας μεγάλη εμπειρία στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον» υλοποιεί και φέτος εκατοντάδες προγράμματα με μεγάλη επιτυχία βάζοντας τα πιο προηγμένης τεχνολογίας πιστοποιημένα κουφώματα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς...

Η εταιρεία του Θεόδωρου Τσίγκου δραστηριοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος από την αρχή της εφαρμογής του, και με την εξειδίκευση που έχει αποκτήσει διεκπεραιώνει κάθε έργο με απόλυτη επιτυχία.



Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί την άμεση προτεραιότητας της εταιρείας «CENTER AL»!

Σε ιδιόκτητο χώρο 16.000 τ.μ. στο 4ο χλμ. Χαλκίδας - Αφρατίου στη Χαλκίδα, στεγάζεται η νέα σύγχρονη μονάδα παραγωγής 1.500τ.μ. Στον ίδιο χώρο στεγάζεται και η κεντρική έκθεση της εταιρείας. Η μονάδα παραγωγής είναι εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, και είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001: 2008.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 22210 52772 και 210 5547151, για ένα ενημερωτικό ραντεβού.

Εργοστάσιο - Έκθεση Χαλκίδας
4ο χλμ. Χαλκίδας – Αφρατίου

Έκθεση Ελευσίνας
Εθν. Αντιστάσεως 116 και Άρη Βελουχιώτη, Ελευσίνα

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA