Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής για Ηριάννα και Περικλή - Παραμένουν στη φυλακή - Έπεσαν μπουκάλια και καρέκλες κατά αστυνομικών και δικαστών (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής για Ηριάννα και Περικλή - Παραμένουν στη φυλακή - Έπεσαν μπουκάλια και καρέκλες κατά αστυνομικών και δικαστών (ΦΩΤΟ)

Απορρίφθηκε και η δεύτερη αίτηση αναστολής έκτισης της ποινής για την Ηριάννα και τον Περικλή, καθώς η Έδρα υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση...

Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε δεκτή με έντονες αποδοκιμασίες από τους εκατοντάδες αλληλέγγυους που είχαν συγκεντρωθεί στο Εφετείο. Το σύνθημα "ες ες μπάτσοι-δικαστές και ρουφιάνοι δικαστές" δονεί την αίθουσα, ενώ εκτοξεύτηκαν καρέκλες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα προς τους δικαστές και στους αστυνομικούς των ΜΑΤ. 

Αυτή την ώρα η κατάσταση έχει εκτονωθεί με ομάδα νεαρών να παραμένει έξω από το Εφετείο φωνάζοντας συνθήματα για την απελευθέρωση της Ηριάννας. Γύρω τους υπάρχει αστυνομικός κλοιός.

Δηλώσεις του Θ. Μαντά (συνηγόρου Ηριάννας):

«Το τραύμα στο κράτος δικαίου σήμερα δεν επουλώθηκε. Η Ηριάννα παραμένει στη φυλακή. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με το ίδιο σθένος και την ίδια πεποίθηση ότι στο τέλος η δικαιοσύνη θα θριαμβεύσει και η Ηριάννα θα αποδοθεί ελεύθερη στην κοινωνία.

Η απόφαση η σημερινή κλείνει οριστικά την πόρτα στην ΗΡΙΑΝΝΑ για να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο, για να επιστρέψει στην αληθινή ζωή. Ο χρόνος κατά τον οποίο η Ηριάννα θα παραμείνει στη φυλακή δημιουργεί κατ’ απόλυτο τρόπο αποκλεισμό από κάθε πανεπιστημιακή και ακαδημαϊκή προοπτική γι’ αυτή τη νέα κοπέλα, γι’ αυτή τη νέα επιστήμονα». 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA