Δώρα Ζέμπερη: Όλοι ύποπτοι για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού - Πέντε ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ ο πατέρας της! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δώρα Ζέμπερη: Όλοι ύποπτοι για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού - Πέντε ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ ο πατέρας της! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οι 14 μαχαιριές στο σώμα της άτυχης 32χρονης μέσα στο Δεύτερο Νεκροταφείο δείχνουν πάθος. Ωστόσο οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση - Η Δώρα Ζέμπερη έχασε τη ζωή της από το χέρι ανθρώπου που είχε δολοφονική μανία, ωστόσο τα στοιχεία δεν οδηγούν προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση...

Οι αστυνομικοί σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν κάποιο στοιχεία που άφησε πίσω του ο δολοφόνος “σάρωσαν” την περιοχή γύρω από το Δεύτερο Νεκροταφείο. Έγινε έρευνα σε κάθε πιθανό σημείο, ακόμη και σε υπονόμους σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί είτε το όργανο του φόνου το οποίο ίσως θέλησε να ξεφορτωθεί ο δολοφόνος, είτε κάποιο από τα προσωπικά αντικείμενα της άτυχης εφοριακού.

Το παζλ είναι δύσκολο και οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε στοιχείο που έρχεται στο φως.

Η κατάθεση του πατέρα έδωσε ένα τέτοιο στοιχείο. 

Για να δικαιολογήσει την παρουσία του στο σημείο της δολοφονίας της κόρης του είπε πως είχε πάρει μια κούρσα για Ολυμπιακό Στάδιο και στη συνέχεια για να αποφύγει την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους πέρασε από την περιοχή.
 
Κατέθεσε μάλιστα για έναν άνδρα τον οποίο πήρε κούρσα από την περιοχή.
Πέντε ώρες παρέμεινε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη.

Ο Κώστας Ζέμπερης έφυγε από την πίσω πόρτα του κτιρίου χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ ο δικηγόρος του τόνισε πως ο πελάτης του κατέθεσε ό,τι γνώριζε για τη δολοφονία της κόρης του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία. Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της άτυχης γυναίκας υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και επιβίβασε στο σημείο εκείνο έναν πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία. Παράλληλα, συγγενείς της άτυχης γυναίκας εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα της, για τη συμπεριφορά του προς αυτήν.

Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

ΒΙΝΤΕΟ
Πληροφορίες και από Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA