ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Ήρθε στη Χαλκίδα ο Άδωνις - Δείτε πόσους «γαλάζιους» είχε το Διοικητήριο (ΦΩΤΟ)

Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πριν λίγες μέρες έχασε τον τομέα της Άμυνας της ΝΔ, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη...

Συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, ήταν κεντρικός ομιλητής στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Ευβοίας για την ετήσια απολογιστική Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟΣ) Στελεχών Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε για άλλη μια φορά στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι σύντομα θα έχουμε εκλογές.

Στο Διοικητήριο έδωσαν το «παρών» μέλη και φίλοι της ΝΟΔΕ Εύβοιας, αλλά και αρκετοί «γαλάζιοι», όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός, ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, ο Νίκος Φατούσης, ο Κώστας Ρουσόπουλος, ο Γιάννης Μπάκας, ο Θανάσης Ζεμπίλης κ.α.

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες σε Δημόσιο και ΕΦΚΑ - Δεκάδες ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρείες από την Εύβοια - Δείτε όλα τα ονόματα!

Aναρτήθηκαν στο www.aade.gr τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου και των Φορέων Κοινωνι...