Νεκρός ο Εισαγγελέας Επαμεινώνδας Βρακατσέλης - Έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο του σπιτιού του! Ατύχημα ή αυτοκτονία; (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκρός ο Εισαγγελέας Επαμεινώνδας Βρακατσέλης - Έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο του σπιτιού του! Ατύχημα ή αυτοκτονία; (ΦΩΤΟ)

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Παρασκευής (29-09-2017) ο Εισαγγελέας Εφετών Επαμεινώνδας Βρακατσέλης - Ο γνωστός εισαγγελικός λειτουργός έπεσε στο κενό από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου, όπου κατοικούσε με την οικογένειά του, στην οδό Σαλαμίνος στα Βριλήσσια...
 

Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο άτυχος Εισαγγελέας ανέβηκε σε μια καρέκλα για να επιδιορθώσει μια κουρτίνα, όμως γλίστρησε και έπεσε στο κενό.

Γείτονες και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν τον 63χρονο Εισαγγελέα και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Η νεκρώσιμος ακολουθία του τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30-09-2017) στο Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ το πρωί της Κυριακής έγινε η ταφή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.

Πληροφορίες και από το VrilissiaNews.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA