Παραλία Χαλκίδας: Τραγωδία στο Yacht! 47χρονος μαθηματικός «έσβησε» την ώρα που έπινε καφέ! Τι λέει η αδερφή του στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραλία Χαλκίδας: Τραγωδία στο Yacht! 47χρονος μαθηματικός «έσβησε» την ώρα που έπινε καφέ! Τι λέει η αδερφή του στο EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ)

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 47χρονο Χαλκιδέο μαθηματικό Αχιλλέα Κυριαζή, o οποίος «έσβησε» ξαφνικά το πρωί της Κυριακής (29-10-2017), ενώ βρισκόταν στο γνωστό παραλιακό cafe-bar «Yacht» και έπινε τον καφέ του...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 47χρονος καθόταν μόνος του στο τραπέζι, όταν ξαφνικά κατέρρευσε και σωριάστηκε στο πάτωμα, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.
ο άτυχος Αχιλλέας Κυριαζής...
Συγκλονισμένη η αδερφή του 47χρονου, Φωτεινή Κυριαζή, τόνισε στο EviaZoom.gr και στον Μιχάλη Τσοκάνη: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο αδερφός μου είχε κάποια θέματα με την καρδιά του, είχε μεγάλη πίεση, ενώ υπάρχει και κληρονομικότητα στην οικογένεια με καρδιακές παθήσεις».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA