ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας κατά Κεδίκογλου: «Με ψευτοκαταγγελίες κατασυκοφαντεί τον πρόεδρο του ΟΛΝΕ γιατί δεν είναι πια στον Οργανισμό ο εκλεκτός του να του κάνει τα χατίρια» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας κατά Κεδίκογλου: «Με ψευτοκαταγγελίες κατασυκοφαντεί τον πρόεδρο του ΟΛΝΕ γιατί δεν είναι πια στον Οργανισμό ο εκλεκτός του να του κάνει τα χατίρια»

Ανακοίνωση κατά του Σίμου Κεδίκογλου εξέδωσε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας, μετά τα όσα δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ στη Βουλή (δείτε ΕΔΩ), εναντίον του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του ΟΛΝΕ Εύβοιας, Ανδρέα Παπανδρέου...

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Παρακολουθούμε εδώ και μέρες μια σταυροφορία κατασυκοφάντησης από τον βουλευτή Εύβοιας κ. Σίμου Κεδίκογλου, ενάντια στην Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένων ν. Εύβοιας (Ο.Λ.Ν.Ε.) , των αποφάσεων του και ιδιαίτερα του Προέδρου του.

Ο κ. βουλευτής της Ν.Δ., λειτουργώντας ως «τιμαριούχος της μισής Εύβοιας» , (της άλλης μισής είναι άλλος) εξανίσταται γιατί δεν είναι πια στον Οργανισμό ο εκλεκτός του, να του κάνει τα χατίρια… γιατί ο Οργανισμός πια λειτουργεί με διαφάνεια και ισονομία.

Οι πληγές που ανοίχτηκαν στο παρελθόν από τις κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που έκαναν τον Οργανισμό ελλειμματικό, παρ’ ότι έχει μονοπωλιακή θέση, κλείνουν οριστικά και αμετάκλητα. Οι χαριστικές συμβάσεις και αναθέσεις σε «κολλητούς» και σε «πελάτες» τέλος. Διαφάνεια και ισονομία για όλους.

Ο ΟΛΝΕ θα παίξει τον ρόλο για τον οποίο δημιουργήθηκε και υπάρχει: θα είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, αναπτυξιακός μοχλός για την Εύβοια και θα αφήνει το κοινωνικό του αποτύπωμα. Αυτή είναι η θέληση και η πολιτική βούληση της Κυβέρνησης, αλλά και των βουλευτών και στελεχών της Εύβοιας.

Αυτό είναι το πρόβλημα του κ. βουλευτή. Ο ΟΛΝΕ έχει ουσιαστικό έργο να υλοποιήσει για την ανάπτυξη της Εύβοιας, πράγμα που οι προηγούμενες Κυβερνήσεις και με κύρια ευθύνη του, δεν έκαναν! Όπως καταλαβαίνει, θα υπάρξουν συγκρίσεις…

Τώρα οι ψευτοκαταγγελίες γίνονται μόνο για επικοινωνιακούς λόγους … είναι η προσφιλής πολιτική τακτική, που τελευταία εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία: την δολοφονία χαρακτήρων! Φαίνεται ότι δεν ξέρει να διαβάζει και να κατανοεί, μια απλή προκήρυξη…

Όσες ενέργειες σ’ αυτό το πεδίο και αν κάνει, όση παραπληροφόρηση στα φιλικά ή στα επί πληρωμή ΜΜΕ, δεν έχουν καμία τύχη. Τις απαντήσεις θα τις πάρει στην Βουλή από τον αρμόδιο Υπουργό.

Όσον αφορά τον Οργανισμό «θα πράττει όπως πρέπει και δεν θα φλυαρεί ακατάπαυστα», θα μιλά με το έργο του… και αυτό δεν είναι αδυναμία, αν κάποιος το εκλαμβάνει έτσι». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA