ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Αυτοκίνητο έγινε «παρανάλωμα» του πυρός στην Ερέτρια (ΦΩΤΟ)

Αυτοκίνητο μάρκας AUDI A3, «τυλίχτηκε» στις φλόγες, το απόγευμα του Σαββάτου (11-11-2017), στο 15ο χλμ της Επαρχιακής Οδόυ Χαλκίδας - Λεπούρων, στη περιοχή της Ερέτριας...

Από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσε επιβάτης, ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Το αυτοκίνητο ανήκει στον Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Σταύρο Τσέλα ο οποίος έγραψε στο facebook: "Το αυτοκίνητό μου την ώρα που έγινε παρανάλωμα του πυρός. Ευτυχώς από τύχη είμαι καλά. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ"

Αποκάλυψη: Εύπορη ηλικιωμένη γυναίκα έκανε μήνυση στον Εισαγγελέα της Χαλκίδας Βασίλη Βασιλάκη (Παραγυιό) - «Ήρθε σπίτι μου και ζητούσε να του δείξω τα βιβλιάρια τραπέζης...» (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για την 70χρονη Ελένη Μανιάτη από τη Σκύρο, η οποία μήνυσε τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, Βασίλη Βασιλάκη-Παραγυιό (φωτο...