Μολότοφ και χημικά μετά την πορεία του Πολυτεχνείου - Η στιγμή που τραυματίζεται γυναίκα δικηγόρος από φωτοβολίδα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μολότοφ και χημικά μετά την πορεία του Πολυτεχνείου - Η στιγμή που τραυματίζεται γυναίκα δικηγόρος από φωτοβολίδα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να ολοκληρώθηκε ειρηνικά η μαζική πορεία για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου, ωστόσο λίγο μετά τη λήξη της συγκέντρωσης, ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε νεαρούς και τα ΜΑΤ...

Οι νεαροί πετούσαν φωτοβολίδες και μολότοφ κατά των αστυνομικών οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών και κρότου-λάμψης. Σφοδρές συγκρούσεις σημειώθηκαν στα Εξάρχεια αλλά και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κατά την αποχώρηση του μπλοκ των αντιεξουσιαστών.
Παράλληλα μία γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι, από φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια. Πρόκειται για δικηγόρο η οποία συνομιλούσε εκείνη την ώρα με φωτορεπόρτερς στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη, όταν δέχθηκε φωτοβολίδα στο γόνατο η οποία εκτοξεύτηκε με αυτοσχέδιο πυροσωλήνα.

Η γυναίκα διακομίστηκε στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό και αναμένεται να χειρουργηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA