Χαλκίδα: Δείτε εικόνα από το αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα! Πως σώθηκαν ο Χρήστος Κανατάς και η σύζυγος του! Η ανακοίνωση του Λιμενικού! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Δείτε εικόνα από το αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα! Πως σώθηκαν ο Χρήστος Κανατάς και η σύζυγος του! Η ανακοίνωση του Λιμενικού! (ΦΩΤΟ)

Πανικός επικράτησε στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (03-11-2017) στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, κοντά στο Κολυμβητήριο Χαλκίδας...

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος Χρήστος Κανατάς με συνοδηγό την 40χρονη σύζυγο του, βγήκε εκτός δρόμου και αφού βρέθηκε σε χωματόδρομο, κατέληξε στη συνέχεια στη θάλασσα.

Εν τέλει, το ανδρόγυνο κατάφερε να βγει έγκαιρα από το αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και συνελήφθη.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, μεσημβρινές ώρες, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας, με δύο (02) επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι το ανωτέρω όχημα με οδηγό έναν 37χρονο και συνοδηγό την 40χρονη αλλοδαπή σύζυγό του, ενώ κινούνταν σε παράπλευρη της θάλασσας χωμάτινη οδό, παρέκλισε της πορείας του με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να βυθιστεί εντός της θάλασσας, σε βάθος περίπου 3m και σε απόσταση από την ακτογραμμή περίπου 10m.

Οι ανωτέρω επιβαίνοντες εξήλθαν με τη συνδρομή περαστικού, ενώ από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο οδηγός διότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA