Αήττητος Σπάτων - ΑΟ Χαλκίς 1-1: «Χρυσό» βαθμό με Μπλάνκο! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αήττητος Σπάτων - ΑΟ Χαλκίς 1-1: «Χρυσό» βαθμό με Μπλάνκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικό βαθμό πήρε από τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων ο ΑΟ Χαλκίς...

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 52΄ με την προβολή του Τζάκσον, ωστόσο η ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη κατάφερε άμεσα να φέρει το ματς στα ίσα, χάρη σε σουτ του Μπλάνκο στο 57΄ κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αήττητος Σπάτων έχασε σημαντική ευκαιρία για το 2-1, ο Κρητικός όμως παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Σταυριανό δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Με το πέρας της ώρας ο Αήττητος ενέτεινε τις προσπάθειες του, προκειμένου να φτάσει στο γκολ κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 76΄, οΤσιλιγγίρης όμως από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 84΄ ο Αήττητος ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Φαρινόλα, ο διαιτητής όμως έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον παίκτη των γηπεδούχων, με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Ρουσάκης, Κωστόπουλος, Κατσικογιάννης (81’ Γκούμας), Τζάκσον, Δουκάκης (74’ Νικλητσιώτης), Ηρακλής, Κρητικός, Τσιλιγγίρης, Φαρινόλα
 
ΧΑΛΚΙΔΑ (Αντώνης Αυλωνίτης): Σταυριανός, Βαλκάνος, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Τσίγκρος (63’ Εμέκα), Ταυταρίδης, Χαρτσιάς, Ντελέκος, Μπλάνκο (86’ Ανέστης), Πολίτης 

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA