Έφοδος του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας - Τραυματίστηκαν διαδηλωτές και αστυνομικοί - Τράπηκαν σε φυγή τα ΜΑΤ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έφοδος του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας - Τραυματίστηκαν διαδηλωτές και αστυνομικοί - Τράπηκαν σε φυγή τα ΜΑΤ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο υπουργείο Εργασίας νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (05-12-2017) όταν μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στη στοά που βρίσκεται η είσοδος του υπουργείου Εργασίας σπάζοντας τα στόρια που ήταν κατεβασμένα για λόγους ασφαλείας ενώ κατά την είσοδό τους αφαίρεσαν τα γράμματα που βρίσκονται πάνω από την είσοδο του υπουργείου...
 
Το ΠΑΜΕ λίγο πριν είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος αντιδρώντας στην τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή για τη λήψη απόφασης απεργίας από τις πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις και η οποία απεσύρθη σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της έντασης υπήρξαν τραυματισμοί. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι διαδηλωτές και αστυνομικοί.
Λίγο μετά τις 12:30 επικράτησε ένταση όταν μέλη του ΠΑΜΕ άρχισαν να χτυπούν τα ρολά του υπουργείου Εργασίας. Οι διαμαρτυρόμενοι κατάφεραν να εισέλθουν στο χώρο του υπουργείου.
Σύμφωνα με το Newsit, ακολούθησαν σκηνές που μάλλον δεν έχουμε ξαναδεί! Οι άνδρες της ΥΜΕΤ που βρισκόταν εντός του κτηρίου προφανώς αιφνιδιασμένοι από το γεγονός ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ “ξήλωσαν” με ευκολία τα ρολά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ 

Πληροφορίες: Newsit, Zougla, Newsbeast

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA