Οικογένεια Γρηγορόπουλου: «Η ψυχή του Αλέξανδρου ζητά δικαίωση! Το χέρι του Κορκονέα όπλισε και η προηγούμενη ατιμωρησία» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Οικογένεια Γρηγορόπουλου: «Η ψυχή του Αλέξανδρου ζητά δικαίωση! Το χέρι του Κορκονέα όπλισε και η προηγούμενη ατιμωρησία»

«Εννέα χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τους Ειδικούς Φρουρούς Ε. Κορκονέα και Β. Σαραλιώτη, η ψυχή του Αλέξανδρου αναζητεί δικαίωση» αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δικηγόροι της οικογένειας του άτυχου αδικοχαμένου νεαρού, Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Όπως τονίζουν στη δήλωσή τους, «Το χέρι του Κορκονέα όπλισε και η προηγούμενη ατιμωρησία. Κι αυτό, καλό είναι να μην το ξεχνάει κανείς» σημειώνουν μεταξύ άλλων και ζητούν επικύρωση της πρωτόδικης καταδίκης των ενόχων, την οποία αξιώνει η οικογένεια, αλλά και διασφάλιση της ζωής και της υγείας όλων των πολιτών απέναντι στην αστυνομική βία, όχι μόνο με την επικύρωση της πρωτόδικης καταδίκης των ενόχων, την οποία αξιώνει η οικογένεια του Αλέξανδρου στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, σε μια δίκη που εδώ και ένα χρόνο γίνεται σε καθεστώς πλήρους παρασιώπησης, με επόμενη δικάσιμο την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Εννέα χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τους Ειδικούς Φρουρούς Ε. Κορκονέα και Β. Σαραλιώτη, η ψυχή του Αλέξανδρου αναζητεί δικαίωση.

Όχι μόνο με την επικύρωση της πρωτόδικης καταδίκης των ενόχων, την οποία αξιώνει η οικογένεια του Αλέξανδρου στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, σε μια δίκη που εδώ και ένα χρόνο γίνεται σε καθεστώς πλήρους παρασιώπησης, με επόμενη δικάσιμο την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017.

Αλλά και με τη διασφάλιση της ζωής και της υγείας όλων των πολιτών απέναντι στην αστυνομική βία, με την παραδειγματική τιμωρία όλων των υπαιτίων για πράξεις αστυνομικής βίας, όσο υψηλόβαθμοι κι αν είναι.

Ένα αίτημα επίκαιρο σήμερα όσο ποτέ.

Το χέρι του Κορκονέα όπλισε και η προηγούμενη ατιμωρησία.

Κι αυτό, καλό είναι να μην το ξεχνάει κανείς».

Νίκος Κωνσταντόπουλος
Ζωή Κωνσταντοπούλου

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA