Σοκάρουν τα στοιχεία από την δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στον 21χρονο φοιτητή (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοκάρουν τα στοιχεία από την δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στον 21χρονο φοιτητή (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα ευρήματα, που διαφέρουν από την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση, διαπιστώθηκαν στη νέα νεκροτομή που διενεργήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (12-12-2017) στη σορό του άτυχου 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός στη Λαγκά Χώρας Καλύμνου στις 25 Νοεμβρίου...

Την νεκροτομή διενήργησαν η καθηγήτρια και Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, η επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και ο επίκουρος καθηγητής-ανθρωπολόγος, Κωνσταντίνος Μωραΐτης. Από πλευράς της οικογένειας, παρέστη ως τεχνικός σύμβουλος ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το kalymnos-news.gr, υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με την αρχική νεκροτομή που πραγματοποίησε στη Ρόδο, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος και αποφάνθηκε ότι ο θάνατος οφειλόταν σε δυστύχημα μετά από πτώση.


Συγκεκριμένα, αν και στην πρώτη ο ιατροδικαστής «είδε» ρήξη σπλήνας και σπασμένα πλευρά (γεγονός που δικαιολογούσε μεταξύ άλλων και το πόρισμά του ότι ο φοιτητής πέθανε μετά από πτώση από βράχο) τώρα, η νέα ιατροδικαστική εξέταση, δεν δείχνει τίποτα από τα δύο. Ούτε ρήξη σπλήνας, ούτε κατάγματα στα πλευρά.

Προς επιβεβαίωση των νέων ευρημάτων λήφθηκαν δείγματα σπλάχνων για ιστολογικές εξετάσεις και έγινε ακτινοσκόπηση σώματος.

Το τελικό αποτέλεσμα θα εξαχθεί μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών-ιστολογικών και ακτινοσκόπησης αποτελεσμάτων.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA