Τον γύρο της Ελλάδας κάνει η πολύωρη διακοπή νερού στη Χαλκίδα - Δείτε τι αναφέρουν τα Αθηναϊκά ΜΜΕ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τον γύρο της Ελλάδας κάνει η πολύωρη διακοπή νερού στη Χαλκίδα - Δείτε τι αναφέρουν τα Αθηναϊκά ΜΜΕ

Το νερό νεράκι... είπαν οι Χαλκιδέοι μέσα στις γιορτές και στην παγωνιά...

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή (22-12-2017) σχεδόν όλη η πόλη έμεινε χωρίς νερό, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα καθώς το διάστημα που έχει διακοπεί η ύδρευση σε πολλές περιοχές, ξεπερνά τις 24 ώρες.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση (δείτε ΕΔΩ), το EviaZoom.gr έγινε δέκτης παραπόνων και καταγγελιών από εκατοντάδες δημότες που «βράζουν» δικαιολογημένα με την ΔΕΥΑΧ, τον Χρήστο Παγώνη και τον Δήμο Χαλκιδέων, ο οποίος μετά το κράξιμο και τα «σπασμένα τηλέφωνα» με τους δημότες, απέστειλε ανακοίνωση, λέγοντας πως, «οι διακοπές που παρατηρούνται σε τμήματα της πόλης της Χαλκίδας, οφείλονται σε προβλήματα της ΔΕΗ και συγκεκριμένα στην ηλεκτροδότηση του δικτύου στην περιοχή της Παραλίμνης...».

Η πολύωρη διακοπή νερού στη πόλη της Χαλκίδας έκανε τον γύρο της Ελλάδας, ενώ με την υπόθεση ασχολήθηκαν και Αθηναϊκά ΜΜΕ. Δείτε μερικά από αυτά τι ανέφεραν:

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:


Έντονες διαμαρτυρίες από κατοίκους και καταστηματάρχες της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας προκαλούν οι πολύωρες διακοπές στην υδροδότηση εν μέσω κακοκαιρίας και ενώ η περιοχή έχει αρχίζει να υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες για την περίοδο των γιορτών.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι οι βρύσες έχουν στερέψει από την Παρασκευή και δεν έχει αποκατασταθεί η λειτουργία του δικτύου ως το πρωί του Σαββάτου, συμπληρώθηκαν δηλαδή 14 ώρες χωρίς σταγόνα νερό από το δίκτυο.

Ο Δήμος σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι τα προβλήματα στην υδροδότηση οφείλονται σε βλάβες στην …ηλεκτροδότηση.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου «σε προβλήματα της ΔΕΗ, που αφορούν στην ηλεκτροδότηση του δικτύου στην περιοχή της Παραλίμνης, οφείλονται οι διακοπές που παρατηρούνται στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (περιοχές της Δ.Ε. Ανθηδώνας, της συνοικίας Κανήθου και τμήματα της πόλεως της Χαλκίδας)».

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ENIKOS.GR, (ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ) ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

Χωρίς νερό παραμένουν πολλές περιοχές της Χαλκίδας εδώ και δύο μέρες, όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr.

Το πρόβλημα για τους κατοίκους εν μέσω παγωνιάς είναι μεγάλο, καθώς δεν δουλεύουν ούτε τα καλοριφέρ, ενώ όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον δήμο, παρότι το 80% της Χαλκίδας έχει πρόβλημα υδροδότησης.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Χαλκιδέων εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη, τονίζοντας ότι μόνο σε Δροσιά και Κάνηθο θα υπάρχουν διακοπές υδροδότησης, λόγω βλάβης της ΔΕΗ στην περιοχή της Παραλίμνης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA