Χιλιάδες εκδρομείς εγκλωβισμένοι στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας! Έξαλλοι οι οδηγοί με Μπακογιάννη και αστυνομία - «Πήραμε το 100 και μας δουλεύουν ψιλό γαζί...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χιλιάδες εκδρομείς εγκλωβισμένοι στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας! Έξαλλοι οι οδηγοί με Μπακογιάννη και αστυνομία - «Πήραμε το 100 και μας δουλεύουν ψιλό γαζί...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν τις τελευταίες ώρες στα εθνικά οδικά δίκτυα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης - Χάθηκε ο έλεγχος στην Στερεά Ελλάδα - Στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα στο ύψος της Τρανάγρας και στο Μαρτίνο όπου είναι κλειστά και τα δύο ρεύματα...

Χιλιάδες οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους εδώ και ώρες, την ώρα που έχουν διπλώσει νταλίκες λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου από τη χιονόπτωση.

Αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα στο ύψος της Τρανάγρας. Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και στο ύψος της Τραγάνας, στις στροφές της Μαλεσίνας και του Θεολόγου, από την περιοχή του Μαρτίνου.

«Είναι απαράδεκτοι έχουμε τέσσερις εδώ. Πήρα το 100 τηλέφωνο και μου λέει μην ανησυχείς ο δρόμος είναι ανοιχτός. Του λέω ο δρόμος έχει 15 πόντους χιόνι με δουλεύεις; Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, μας δουλέυετε κύριοι ψιλό γαζί... Ρωτήσαμε το περιπολικό και τι συνέβη; Δεν γνωρίζω λέει κύριε έχω από τις 4 η ώρα το πρωί... Και γω του λέω έχω από τις 2 η ώρα τα μεσάνυχτα, τι απάντηση είναι αυτή; Από κει και πέρα βγάλτε τα αποτελέσματα σας... Ντροπή έχουμε γίνει δημοσίως ρεζίλι...» είπε εγκλωβισμένος οδηγός στην κάμερα του Alpha.

Άλλος οδηγός είπε: «Τροχαία, εθνική οδός, Περιφέρεια, ανερμάτιστοι και μπάχαλο, άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος. Έχω πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα. Τελευταία φορά μου είπαν, έχει αρχίσει η ροή να φεύγει... Βλέπετε εσείς καμιά ροή να φεύγει... Τι να πω θλίψη...».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Ευρυτανία

-Ε.Ο. Καρπενησίου –Λαμίας, από 3ο έως 8ο χλμ.


-Ε.Ο. Καρπενησίου –Αγρινίου, από 3ο έως 13ο χλμ. Ράχη Τυμφρηστού


-Επ. Ο. Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας, από 5ο έως 25ο χλμ..


-Επ. Ο. Καρπενησίου – Φουρνάς, από 5ο έως 40ο χλμ (Θέση Βράχος)


-Επ. Ο. Καρπενησίου – Αγρινίου ( μέσω Προυσού), από 35ο έως 45ο χλμ.

-Επ. Ο. Καρπενησίου-Στενώματος, από 3ο έως 40ο χλμ.

-Επ. Ο. Καρπενησίου-Φιδάκια, από 3ο έως 25ο χλμ.


-Επ. Ο. Καρπενησίου-Αγίας Τριάδας, από 1ο έως 35ο χλμ.


-Επ. Ο Φουρνά –Καρδίτσα, από 1ο έως 20ο χλμ.


-Επ. Ο. Καρπενησίου – Χ/Κ, από 1ο έως 15ο χλμ.

Φθιώτιδα

-Ε. Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, από 20ο έως 64,7ο , χλμ. Απαγορεύτηκε η κίνηση στα βαρέα οχήματα.

Εύβοια

– Ε. Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, από 28ο έως 40ο χλμ.

Φωκίδα

-Ορεινό Οδικό Δίκτυο

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA