Μανόλο Χιμένεθ για τον Χαλκιδέο Γιάννη Ανέστη: «Να ξεκαθαρίσει εάν ανήκει στην ΑΕΚ» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μανόλο Χιμένεθ για τον Χαλκιδέο Γιάννη Ανέστη: «Να ξεκαθαρίσει εάν ανήκει στην ΑΕΚ»

Για όλους και για όλα μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να ξεκαθαρίζει πως έχει η κατάσταση με τον Χαλκιδέο πορτιέρο της Ένωσης, Γιάννη Ανέστη...

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου «Τι γίνεται με την υπόθεση του Ανέστη;»,  ο προπονητής της ΑΕΚ απάντησε:

«Θέλω να πω ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Ανέστης ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Αλλά είμαι και ένας επαγγελματίας που δουλεύει στην ΑΕΚ και η ΑΕΚ κοιτάζει τα συμφέροντα της. Είναι ένα καταπληκτικό άτομο και επαγγελματίας. Αλλά ο Ανέστης θα πρέπει να καταλάβει πως ανήκει σ’ έναν σύλλογο και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν ανήκει μέσα στην ΑΕΚ ή έξω από την ΑΕΚ. Τώρα ανήκει στο ρόστερ, αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι και στο μέλλον. Εγώ είμαι στη μέση.

Το μόνο που θέλω να πω είναι πως τον Ανέστη θα τον χρειαζόμασταν ως αναπληρωματικό για την Αούστρια Βιέννης. Ο τρόπος που αντέδρασε και βοήθησε την ομάδα, ως αναπληρωματικός, ήταν κάτι καταπληκτικό. Άλλος στην θέση του θα μπορούσε να προσποιηθεί πως είναι τραυματίας και να μην έρθει. Αλλά ο Ανέστης δεν το έκανε. Αυτή είναι δουλειά και του προπονητή, να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Υπάρχουν παίκτες που όταν έχουν θέμα με το συμβόλαιο, βγαίνουν εκτός ομάδας. Όμως ο Ανέστης δεν είναι ένας απ’ αυτούς. Το μόνο που θα ήθελα είναι να βρεθεί μια συμφωνία του Ανέστη με την ΑΕΚ».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA