Χαλκίδα: Σοκάρει η ληστεία σε σπίτι στην οδό Αντωνίου! 39χρονη Χαλκιδέα έβαλε τον Αλβανό σύντροφο της να κλέψει την αδερφή της και την ίδια! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Σοκάρει η ληστεία σε σπίτι στην οδό Αντωνίου! 39χρονη Χαλκιδέα έβαλε τον Αλβανό σύντροφο της να κλέψει την αδερφή της και την ίδια!

Σοκ έχει προκαλέσει η ληστεία (δείτε ΕΔΩ) που σημειώθηκε σε σπίτι, στην οδό Αντωνίου, το πρωί της Δευτέρας (08-01-2017) - 39χρονη Χαλκιδέα σκηνοθέτησε ολόκληρη ληστεία σε βάρος της αδερφής της, για να καρπωθεί τις οικονομίες της...

Μάλιστα, για να έχει άλλοθι, ήταν μαζί της παριστάνοντας και αυτή το θύμα, την ώρα που εισέβαλε στο σπίτι ο ληστής ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον 26χρονο Αλβανό σύντροφο της!

Η 41χρονη γυναίκα μετέβη το πρωί της Δευτέρας (08-01-2018) στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε ότι ένας κουκουλοφόρος είχε ακινητοποιήσει την ίδια και την αδερφή της με την απειλή μαχαιριού και ότι άρπαξε περίπου 4.500 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Και ενώ η καταγγελία φάνηκε ειλικρινής στους αστυνομικούς, η κατάθεση της 39χρονης αδερφής της, παρουσίασε κάποια κενά που τους προβλημάτισαν.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, έγινε έρευνα στο σπίτι της μικρότερης αδερφής και βρέθηκαν 2.370 ευρώ την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, η 39χρονη «έσπασε» και αποκάλυψε ότι ήταν τα χρήματα της ληστείας, την οποία είχε βάλει τον 26χρονο φίλο της να διαπράξει, με αποτέλεσμα να βρεθεί και η ίδια με χειροπέδες!

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του νεαρού Αλβανού ο οποίος επίσης συνελήφθη και βρέθηκαν άλλα 1.260 ευρώ, που επίσης προέρχονταν από τη ληστεία.

Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση, με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον Ανακριτή Χαλκίδας, ενώ τα κλεμμένα χρήματα που βρέθηκαν (3.630 ευρώ) αποδόθηκαν στην 41χρονη.
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA