Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Με σημερινή ανακοίνωση του γνωστοποίησε ότι παραιτείται από πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για τους στημένους αγώνες αλλά και για την κατηγορία της σύστασης συμμορίας...

Με το συγκεκριμένο θέμα είχε ασχοληθεί το EviaZoom.gr πριν μία εβδομάδα (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γιάννη Παπακωνσταντίνου:

«Από µικρό παιδί µου άρεσε το ποδόσφαιρο. Υπήρξα ποδοσφαιριστής και παράγοντας στην οµάδα του χωριού µου για πολλά χρόνια. Η αγάπη µου για το άθληµα κι η διάθεσή για προσφορά µε οδήγησε στο να ασχοληθώ µε τα διοικητικά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωµατείων Εύβοιας από το 2003, µε την συµµετοχή στο ∆ιοικητικό Συµβούλιο. Είχα την τύχη και την τιµή, το 2005, να µε επιλέξουν τα µέλη του ∆Σ για Πρόεδρο της ΕΠΣΕ.

Με πολύ κόπο καταφέραµε η Ένωση να κάνει βήµατα µπροστά, σε όλα τα επίπεδα, µε µεγαλύτερη επιτυχία την δηµιουργία του Ενωσιακού γηπέδου, που εγκαινιάσθηκε το 2008. Συνέχισα τον αγώνα για την πρόοδο του Ευβοϊκού, αλλά, σιγά - σιγά και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, µε την συµµετοχή µου, ως αναπληρωµατικού µέλους, στην ΕΠΟ, από το 2008. Κι ο δρόµος αυτός συνεχιζόταν. Η µέγιστη τιµή ήταν το 2012, όταν έγινα µέλος του ∆Σ της ΕΠΟ κι επιλέχθηκα ως Αναπληρωτής Πρόεδρος, θέση που πότε άλλοτε δεν είχε παράγοντας από το νοµό µας. 

Σε αυτή την θητεία µου ευτύχησα να συνοδεύσω την Εθνική µας οµάδα σε ένα Παγκόσµιο Κύπελλο και να γευτώ µια σειρά από επιτυχίες του ποδοσφαίρου µας, σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα υπήρξε ένα τεράστιο έργο σε λειτουργία µε βασικότερο την αναδιάρθρωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, για την σωτηρία του, της οποίας ήµουν ο εµπνευστής. ∆υστυχώς το σχέδιο εγκαταλείφθηκε, µε ορατά τα αποτελέσµατα αυτής της απόφασης στις µέρες µας.

Την πορεία µου στο ποδόσφαιρο και φυσικά θα την κρίνει η ιστορία. ∆υστυχώς, όµως, για το πείσµα ορισµένων, που ήθελαν να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς, θα πρέπει να το κρίνει και η δικαιοσύνη. Θεώρησαν καλό, µε πρωτοφανείς µεθοδεύσεις (που τα αποτελέσµατά τους είναι ορατά πλέον, αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί) να µας κατηγορήσουν για ό,τι µπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Επίσης θα ήθελα να τονίσω οτι όλα αυτά τα χρόνια η ενασχόλησή µου µε το ποδόσφαιρο δεν µου προσέφερε καµία µα καµία χρηµατική αµοιβή! Αντιθέτως µάλιστα, το ποδόσφαιρο το πλήρωσα πολύ ακριβά και εγώ και η οικογένειά µου ! Kαι όσον αφορά εµένα δεν το µετάνιωσα ποτέ !

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω πως µπορεί, µε την παραίτηση µου από Πρόεδρος της ΕΠΣΕ, να αποχωρώ από τα διοικητικά του ποδοσφαίρου, αλλά θα είµαι συνεχώς, όπως ήµουν πάντα, στα γήπεδα, κοµµάτι του ποδοσφαίρου, δίπλα στον αθλητή, τον παράγοντα, τον προπονητή, τον διαιτητή, τον φίλαθλο.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, που µαζί τους, µε πολύ κόπο αλλά και περισσότερη διάθεση, πετύχαµε σηµαντικά πράγµατα. Ακόµα, ένα µεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις οµάδες της Εύβοιας και στους ανθρώπους τους, για την στήριξη και την εµπιστοσύνη που µου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Επιθυµώ να τονίσω, για µια ακόµη φορά, ότι έχω εµπιστοσύνη στην δικαιοσύνη κι είµαι βέβαιος ότι, αντίθετα µε τις επιθυµίες και τα παιχνίδια κάποιων, η αλήθεια θα λάµψει και θα εξαφανίσει κάθε ίχνος κατηγορίας από το πρόσωπό µου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
ΕΠΣ Εύβοιας: Παραμένει πρόεδρος ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου ενώ διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για τους στημένους αγώνες αλλά και για την κατηγορία της σύστασης συμμορίας!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA