Στη Χαλκίδα και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ - Δείτε τι δήλωσε στο EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στη Χαλκίδα και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ - Δείτε τι δήλωσε στο EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στο EviaZoom.gr ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος βρέθηκε στη Χαλκίδα το μεσημέρι του Σαββάτου (24-02-2018) με αφορμή την παρουσίαση της ΕΛ.ΑΣ (δείτε ΕΔΩ) για την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων στην Εύβοια...

ΒΙΝΤΕΟ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Μετά την παρουσίαση ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας. Εκεί βρέθηκε και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης στον οποίο ανέφερε τα εξής:
 
«Ήρθα να συγχαρώ τους συναδέλφους, τον προϊστάμενο του Τμήματος Ασφαλείας, τους αξιωματικούς που έχει καλούς συνεργάτες από κάτω, τον Ταξίαρχο που διηύθυνε αυτή την επιχείρηση γιατί την γνώριζαν από καιρό και την μεθόδευσαν σωστά ούτως ώστε να έχει καλό αποτέλεσμα σήμερα. Αλλά αυτό που έχει κυρίαρχη σημασία είναι ότι η παρουσία μου εδώ σηματοδοτεί και νοηματοδοτεί ότι αξίζει ηθική επιβράβευση και σε όλους τους άλλους συναδέλφους, γυναίκες και άνδρες αστυνομικούς που υπηρετούν σε περιφερειακές μικρές υπηρεσίες. Βάζουν στόχους μεγάλους, τους υπηρετούν με προσήλωση και έχουν καλά αποτελέσματα. Δηλαδή το Τ.Α. Χαλκίδας είναι μία υπηρεσία που μπορεί να είναι σε όλη την Ελλάδα που δεν μπορεί να πάει ο Αρχηγός σε κάθε καλή επιτυχία. Επέλεξα να είμαι σήμερα εδώ για να συγχαρώ τους συναδέλφους αλλά και να δώσω ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες αστυνομικούς, γυναίκες και άνδρες που υπηρετούν σε μικρές υπηρεσίες, κάνουν επαγγελματική δουλειά, δουλεύουν παρά πάνω από το ωράριο τους, αγαπάνε την δουλειά τους και βάζουν στόχους υψηλούς, τους υπηρετούν και έχουν αποτέλεσμα. Αυτό είναι το νόημα που ήρθα σήμερα στη Χαλκίδα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA