Βρέφος 11 μηνών κόλλησε ιλαρά μέσα στο νοσοκομείο - Δείτε τι καταγγέλουν οι γονείς! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βρέφος 11 μηνών κόλλησε ιλαρά μέσα στο νοσοκομείο - Δείτε τι καταγγέλουν οι γονείς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι γονείς του 11 μηνών μωρού, το πήγαν στο "Καραμανδάνειο" νοσοκομείο γιατί το μωρό αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο αφτί του - Ωστόσο, όπως περιέγραψε ο πατέρας, στην εκπομπή "ΤΑΤΙΑΝΑ live", το μωράκι του κόλλησε ιλαρά σε αυτή την επίσκεψή του στο νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο πατέρας, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η γιατρός έβαλε το μωράκι για εξέταση, σε ένα χώρο όπου λίγο νωρίτερα, είχε μπει ένα παιδί με ιλαρά. Μάλιστα, όταν ο ίδιος αλλά και άλλοι γονείς, αντέδρασαν, τους έγινε παρατήρηση από τον σεκιούριτι του νοσοκομείου ενώ η γιατρός τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα με τα παιδιά τους.

Δυστυχώς, όπως είπε ο ίδιος ο πατέρας, τόσο το δικό του παιδί, όσο και ένα άλλο από τα παιδάκια που ήταν εκείνη την ημέρα στο «Καραμανδάνειο» κόλλησαν ιλαρά. Μάλιστα, όπως είπε ο πατέρας, ιλαρά κόλλησε και η σύζυγός του…
 
Η περιγραφή του πατέρα

«Πήγαμε στο νοσοκομείο “Καραμανδάνειο” που ήταν το νοσοκομείο το παιδικό που εφημέρευε στην Πάτρα, γιατί το μικρό μας παιδάκι που είναι 11 μηνών, μας παραπονέθηκε ότι έχει πρόβλημα με το αφτί του. Περιμέναμε κάπου στα 20 λεπτά στην αναμονή στα επείγοντα, όπως όλα τα παιδιά που ήταν εκεί. Κάποια στιγμή βγήκε κάποια γιατρός από το εξεταστήριο και λέει να ξέρετε ότι έχουμε κρούσμα ιλαράς. Τους είπα εγώ ότι το παιδάκι μου είναι 11 μηνών και δεν έχει κάνει την πρώτη δόση (του εμβολίου) για την ιλαρά. Να σας το φέρω άλλη μέρα ή κάποια άλλη στιγμή, γιατί δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό αυτό που είχε το παιδί μου. Το ίδιο είπαν και άλλοι γονείς που ήταν εκεί… Και ήρθε ο σεκιούριτι από την πόρτα γιατί κάναμε φασαρία στο χώρο. Βγήκε η γιατρός από το εξεταστήριο και μου είπε “εγώ εγγυώμαι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα”. Μετά από δύο τρεις μέρες, άρχισε το παιδάκι και ανέβαζε σαραντάρια (πυρετό). Άρχισαν να βγαίνουν εξανθήματα και με την γυναίκα μου το πήγαμε στο άλλο νοσοκομείο, που εφημέρευε στο Ρίο. Η γιατρός που το είδε, είπε αμέσως “έχει ιλαρά”. Το έβαλε το παιδάκι στην απομόνωση και μετά από κάποια ώρα ήρθαν άλλοι δύο γονείς. Το ένα παιδάκι λοιπόν που ήρθε εκεί μετά από εμάς, ήταν με τους γονείς που διαμαρτυρόμασταν μαζί στο “Καραμανδάνειο”. Με ιλαρά και αυτό!» 

ΒΙΝΤΕΟ


Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA