Χαλκίδα: Δείτε τι λέει ο γιος της 73χρονης που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον «μαϊμού» λογιστή (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Δείτε τι λέει ο γιος της 73χρονης που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον «μαϊμού» λογιστή (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά ο Χαλκιδέος Νίκος Κατσαμάγκος, γιος της 73χρονης γυναίκας που αποπειράθηκε να εξαπατήσει ο 29χρονος «μαϊμού» λογιστής λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (13-02-2018) στην οδό Τραλλέων, στη Χαλκίδα...

Μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, πρόκειται για τον Σπυρίδων - Παναγιώτη Δημητρίου, κάτοικο Ζεφυρίου Αττικής (δείτε ΕΔΩ).

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ τι λέει ο Νίκος Κατσαμάγκος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 29χρονο, ο οποίος σημειώνεται πως αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δίκη αναβλήθηκε για τις 21 Φεβρουαρίου 2018.
«Πήγε στη μάνα μου και ευτυχώς ήταν έξυπνη και με πήρε τηλέφωνο. Της είπε ότι είναι ο λογιστής μου και ότι είναι να πάρω 11.000 ευρώ και ότι πρέπει να πληρώσουμε ένα παράβολο 1.700 ευρώ. Και του πε η μάνα μου περιμενε να ντυθώ να πάμε μαζί. Τον είχε κλείσει απέξω και με πήρε εμένα στο γραφείο και της λέω μείνε εκεί μην ανοίγεις σε κάνεναν, έρχομαι. Και ευτυχώς επειδή είμαι κοντά... Τον ακινητοποίησα και εκείνη την ώρα έτυχε να παιρνάνε τα παιδιά της ΟΠΚΕ από μπροστά και ήρθαν μου έδωσαν και συγχαρητήρια γιατί τους ψάχνανε τρεις μήνες και είχε γίνει ολόκληρη κινητοποίηση για αυτούς...», είπε ο Νίκος Κατσαμάγκος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA