ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
MICROCHIP ΧΑΛΚΙΔΑ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Έληξε το αυτόφωρο για τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνοδούς του - Στον εισαγγελέα η δικογραφία

Το πιθανότερο είναι να εμφανιστεί ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη διαδικασία του αυτοφώρου που έληξε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (12-03-2018)...

Κανένα ίχνος ζωής δεν έχει δώσει τις τελευταίες ώρες ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αναζητείτο για σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου μετά την εισβολή του στο γήπεδο της Τούμπας, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, το οποίο κατακυρώθηκε με 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Η δικογραφία που αφορά παραβίαση της αθλητικής νομοθεσίας και ειδικότερα παράνομη είσοδο σε αθλητικό χώρο και για «παράνομη κατοχή αντικειμένου», – αφορά στην κατοχή του όπλου –, θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση των ποινικών διώξεων και θα πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης, αφού έληξε το αυτόφωρο.

Παράλληλα αναζητείτο και οι συνοδοί του Ι.Σαββίδη που μπήκαν μαζί του στον αγωνιστικό χώρο και ήδη έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του ενός εξ αυτών ο οποίος είναι εν ενεργεία αστυνομικός.

Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού: Δείτε τι λέει ο 47χρονος αγρότης που κατήγγειλε την Διευθύντρια για «φακελάκι» 1200 ευρώ - «Αν δεν καταδικαστεί πρέπει να αλλάξουμε χώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μου λέει μου έχουν κόψει το ρεύμα και χρειάζομαι 1.200 ευρώ αν θες να προχωρήσει το αίτημα σου... Αν δεν καταδικαστεί πρέπει να αλλάξουμ...