ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Έληξε το αυτόφωρο για τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνοδούς του - Στον εισαγγελέα η δικογραφία

Το πιθανότερο είναι να εμφανιστεί ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη διαδικασία του αυτοφώρου που έληξε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (12-03-2018)...

Κανένα ίχνος ζωής δεν έχει δώσει τις τελευταίες ώρες ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αναζητείτο για σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου μετά την εισβολή του στο γήπεδο της Τούμπας, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, το οποίο κατακυρώθηκε με 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Η δικογραφία που αφορά παραβίαση της αθλητικής νομοθεσίας και ειδικότερα παράνομη είσοδο σε αθλητικό χώρο και για «παράνομη κατοχή αντικειμένου», – αφορά στην κατοχή του όπλου –, θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση των ποινικών διώξεων και θα πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης, αφού έληξε το αυτόφωρο.

Παράλληλα αναζητείτο και οι συνοδοί του Ι.Σαββίδη που μπήκαν μαζί του στον αγωνιστικό χώρο και ήδη έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του ενός εξ αυτών ο οποίος είναι εν ενεργεία αστυνομικός.

Χαλκίδα: Αρχιτέκτονας και οδοντίατρος εμπλέκονται στο κύκλωμα κοκαϊνης - Τι κατέγραψαν οι συνομιλίες! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Ένας 66χρονος αρχιτέκτονας και ένας 41χρονος οδοντίατρος (και οι δύο από τη Χαλκίδα), βρίσκονται ανάμεσα στα 55 άτομα που κατηγορούνται ...