Επιστρέφονται οι τρεις βαθμοί στον ΠΑΟΚ, παίρνει το ντέρμπι ο Ολυμπιακός! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επιστρέφονται οι τρεις βαθμοί στον ΠΑΟΚ, παίρνει το ντέρμπι ο Ολυμπιακός!

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή και μετά από συνεδρίαση σχεδόν 12 ωρών, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε γνωστή στις ομάδες την απόφασή της για την υπόθεση του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός...

Αυτή ακυρώνει την πρωτόδικη απόφαση της προέδρου Μαρίας Σκολαρίκη στη Λίγκα κατά τα 2/3.

Συγκεκριμένα:

-Ακυρώνει την αφαίρεση τριών βαθμών για τον ΠΑΟΚ

-Κατακυρώνει το ντέρμπι υπέρ του Ολυμπιακού

-Σβήνει την τιμωρία των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, κάτι πυ σημαίνει ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα γίνει με κόσμο, αφού σήμερα το πρωί θα εκδοθούν εισιτήρια.

Στο "Μακεδονία Παλλάς" γίνεται αυτή την ώρα σύσκεψη όλων των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ώστε να γίνει ο συντονισμός για την διεξαγωγή του ντέρμπι με την ΑΕΚ με κόσμο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. συνεκδίκασε α) την έφεση της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθ. 66/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE, β) την με αρ. πρωτοκ. εισερχ. της SUPER LEAGUE 65/27-2-2018 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) την με αριθμό πρωτοκ. εισερχ. 79/01.03.2018 SUPER LEAGUE κύρια παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπό στοιχείο Β΄ ένστασης της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Εξαφάνισε την εκκαλουμένη ως προς τις επιμέρους διατάξεις: α) της πειθαρχικής ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και β) της πειθαρχικής ποινής διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες.

Αποφάνθηκε ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

Κατακύρωσε τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ την συνολική χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA