Νεοχώρι: Φασιστοειδή βεβήλωσαν το ιστορικό μνημείο της Λαμπούσας - Δείτε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - «Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός με τα δήθεν εγκαίνια γραφείων της εγκληματικής οργάνωσης στη Χαλκίδα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεοχώρι: Φασιστοειδή βεβήλωσαν το ιστορικό μνημείο της Λαμπούσας - Δείτε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - «Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός με τα δήθεν εγκαίνια γραφείων της εγκληματικής οργάνωσης στη Χαλκίδα»

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κύμης - Αλιβερίου δηλώνει ότι μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί, το γεγονός της βεβήλωσης του μνημείου της Λαμπούσας στο Νεοχώρι με τα δήθεν εγκαίνια κομματικών γραφείων της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στη Χαλκίδα...

Η ανακοίνωση:

«Η βεβήλωση του μνημείου της Εθνικής Αντίστασης στην Λαμπούσα στην περιοχή Αυλωναρίου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου που έχει στηθεί για να τιμήσει την μάχη που δόθηκε από μαχητές του ΕΑΜ ΕΛΑΣ εναντίον του κατακτητή είναι μια προσπάθεια ακύρωσης της συλλογικής ιστορικής μνήμης.

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός της χρονικής ταύτισης βεβήλωσης του μνημείου με τα δήθεν εγκαίνια κομματικών γραφείων της εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" στη Χαλκίδα υπό την παρουσία του "αρχηγού" της , Μιχαλολιάκου.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τoυς πολιτικούς απογόνους των Χιτών και Ταγματασφαλιτών που δρουν ανά την επικράτεια ότι η ιστορία δεν παραγράφεται ούτε παραχαράσσεται και οι προοδευτικοί πολίτες αυτής της χώρας δίνουν και θα δίνουν καθημερινά την μάχη κόντρα στον φασισμό σε όλες του τις εκφάνσεις.

Είναι πρόδηλη η ανάγκη συγκρότησης ενός συμπαγούς αντιφασιστικού μετώπου και στην Εύβοια από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δράση των νεοναζιστικών ομάδων. Και πρέπει όλοι οι φορείς της περιοχής με προεξάρχοντες την τοπική αυτοδιοίκηση Α’ και Β΄βαθμού , τους βουλευτές και τα πολιτικά κόμματα να αναλάβουν σχετικές πρωτοβουλίες προκειμένου να επιτευχθεί αυτό.

Ζητούμε την άμεση αποκατάσταση του μνημείου και την σύλληψη των φυσικών και ηθικών αυτουργών από την αστυνομία και ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους προοδευτικούς πολίτες δηλώνοντας σθεναρά ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA