Σοκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Πέθανε στον ύπνο του ο 31χρονος αρχηγός της Φιορεντίνα Νταβίντε Αστόρι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Πέθανε στον ύπνο του ο 31χρονος αρχηγός της Φιορεντίνα Νταβίντε Αστόρι

Δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του παιδιού του, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας του - Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες της Serie A΄ την Κυριακή...

Σαν «βόμβα» έπεσε στη Φλωρεντία και τον κόσμο του ιταλικού ποδοσφαίρου η είδηση του θανάτου του αρχηγού της Φιορεντίνα Νταβίντε Αστόρι.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, απεβίωσε στον ύπνο του σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο Αστόρι βρισκόταν με την αποστολή των «βιόλα» στο Ούντινε για τον αγώνα της ομάδας του με την Ουντινέζε. Οι συμπαίκτες του αντιλήφθηκαν ότι είχε καθυστερήσει να εμφανιστεί για το πρωινό της ομάδας στο ξενοδοχείο και τον αναζήτησαν στο δωμάτιό του.

Ηταν όμως αργά, καθώς όπως διαπιστώθηκε, ο άτυχος ποδοσφαιριστής ήταν ήδη νεκρός. 
Την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του αρχηγού της ανακοίνωσε η ομάδα του με ανάρτησή της στο Twitter, ενώ αγώνας των «Βιόλα» με την Ουντινέζε αναβλήθηκε όπως και το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής την Κυριακή.

Πριν από δύο εβδομάδες ο Νταβίντε Αστόρι είχε γίνει πατέρας ενώ πρόσφατα είχε συμφωνήσει και με τους ιθύνοντες της Φιορεντίνα για την ανανέωση της συνεργασίας τους. 
Γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου 1987 ο Αστόρι άρχισε την καριέρα του στην ερασιτεχνική Ποντίσολα, στη συνέχεια πήγε στις ακαδημίες της Μίλαν και το 2006 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα των «ροσονέρι». Το 2008 μεταγράφηκε στην Κάλιαρι, με την οποία είχε 174 συμμετοχές.

Τη σεζόν 2014-15 μετακόμισε στη Ρόμα αποτελώντας μαζί με τον Κώστα Μανωλά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «τζιαλορόσι». Στη Φιορεντίνα αγωνίστηκε αρχικά δανεικός τη σεζόν 2015-16 και κατόπιν αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA