Χαλκίδα: Αυτός είναι ο «γαλάζιος» επιχειρηματίας που ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου στη Νέα Δημοκρατία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Αυτός είναι ο «γαλάζιος» επιχειρηματίας που ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου στη Νέα Δημοκρατία (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τον Γεώργιο Κατσίνα, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, «Hotel Pelagos», στον Άγιο Μηνά...

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη ανατίθενται καθήκοντα Συμβούλων του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής ως εξής:

στον Γεώργιο Κατσίνα σε θέματα επιχειρηματικότητας,

στον Παύλο Καμάρα σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης,

στον Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και ποιότητας ζωής,

στον Μάκη Θεοδώρου σε θέματα φορολογικά και ασφαλιστικά.

Ο Γιώργος Κατσίνας είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Γεωπονίας Ηρακλείου Κρήτης. Διετέλεσε Γραμματέας ΔΑΠ Ηρακλείου και Τομέαρχης Νήσων. Συνεργάτης του τέως Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Μπασιάκου. Εργάστηκε στην ΟΠΕΓΕΠ ΑGROCERT, ως γεωπόνος στον ΕΛΓΑ Λαμίας, αν/της διοικητής στο Αμαλία Φλέμινγκ και σήμερα διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στον Άγιο Μηνά Χαλκίδας.

Οι υπόλοιποι σύμβουλοι:

Ο Παύλος Καμάρας είναι Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και Ανεξ. Περιφερ. Σύμβουλος. Έχει διατελέσει Δήμαρχος Πεύκης. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός με ειδικότητα Συγκοινωνιολόγου, ενώ έχει πλούσια επαγγελματική δράση και ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα κοινά. Ο κ. Καμάρας ήταν υποψήφιος Βουλευτής και είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος είναι μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, τέως Δήμαρχος Χαλανδρίου απόφοιτος της Νομικής.

Ο Μάκης Θεοδώρου διατηρεί φοροτεχνικό - λογιστικό γραφείο στη Φλώρινα και είναι παραγωγός ασφαλίσεων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA