Χαλκίδα: Ελεύθερος αφέθηκε ο 77χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 26χρονου με νοητική υστέρηση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ελεύθερος αφέθηκε ο 77χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 26χρονου με νοητική υστέρηση!

Μετά την τριήμερη προθεσμία που έλαβε, οδηγήθηκε ξανά στον Ανακριτή Χαλκίδας ο 77χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 26χρονου με νοητική υστέρηση (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ)...

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής (04-03-2018) στη Πλατεία Αγοράς. Περαστικός που περνούσε από την περιοχή εκείνη την ώρα, είδε έναν 77χρονο άνδρα, όπως λέει, κρυμμένο πίσω από ένα μαντρότοιχο να ασελγεί σε έναν 25χρονο νεαρό, επίσης Χαλκιδέο, που πάσχει από νοητική στέρηση.

Αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον 77χρονο, ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια.

Τελικά ο 77χρονος συνοδευόμενος από την δικηγόρο του, Κατερίνα Μελιδώνη, οδηγήθηκε ξανά στον Ανακριτή Χαλκίδας όπου μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους: να δίνει το παρών δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA