Αστυνομικός της Τροχαίας σε οδηγό: «Θα σου πω εγώ τώρα! 1.000 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων, να πρόσεχες...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αστυνομικός της Τροχαίας σε οδηγό: «Θα σου πω εγώ τώρα! 1.000 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων, να πρόσεχες...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάμεσα στους αυτόπτες μάρτυρες ήταν και παρευρισκόμενος που τράβηξε σε βίντεο το όλο περιστατικό χωρίς να γίνει αντιληπτός...

Το συμβάν σημειώθηκε στο κέντρο της Λαμίας και όπως θα δείτε ο αστυνομικός της Τροχαίας όχι μόνο δεν επέδειξε την πρέπουσα συμπεριφορά, αλλά μίλησε με τσαμπουκά σε οδηγό αυτοκινήτου που έκανε το λάθος να κινηθεί σε δρόμο που χρησιμοποιούν μόνο φορτηγά, επαγγελματικά, ταξί και λεωφορεία.

Ο αστυνομικός αφού του είπε να κάνει αναστροφή και να σταματήσει στην άκρη, άρχισε να του λέει με έντονο και προκλητικό ύφος: «Άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια.. 700 ευρώ, δεν με ενδιαφέρει, παρακάτω, να πρόσεχες. 700 συν 300 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων. 1 χιλιάρικο πρόστιμο χονδρικά. Θα σου πω εγώ τώρα...»

Άγνωστο πάντως παραμένει ακόμη αν ο οδηγός τιμωρήθηκε στο τέλος με 1.000 ευρώ, όπως αναφέρει το LamiaNow, το οποίο αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο οπτικό υλικό, ενώ πολλοί ήταν οι αναγνώστες που ζήτησαν και την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου αστυνομικού.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA