Χαλκίδα: Έβγαλε μαχαίρι και πήγε να τον ληστέψει! Συνελήφθη 20χρονος που προσπάθησε να κλέψει κινητό τηλέφωνο από επιβάτη τρένου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Έβγαλε μαχαίρι και πήγε να τον ληστέψει! Συνελήφθη 20χρονος που προσπάθησε να κλέψει κινητό τηλέφωνο από επιβάτη τρένου!

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής (15-04-2018) στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Χαλκίδας, όταν ένας 22χρονος επιβάτης αποβιβάστηκε από το τρένο και είδε έναν 20χρονο νεαρό να τον πλησιάζει κρατώντας μαχαίρι και να προσπαθεί να του αρπάξει το κινητό του τηλέφωνο...

Ο 22χρονος φοβήθηκε και έφυγε τρέχοντας χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, ωστόσο η απόπειρα ληστείας εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του Σταθμάρχη, ο οποίος κατήγγειλε λίγο αργότερα το περιστατικό στην Ασφάλεια Χαλκίδας, δηλώνοντας και τα χαρακτηριστικά του φερόμενου δράστη, όπως την μπλούζα που φορούσε.

Μισή ώρα μετά αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον 20χρονο Χαλκιδέο στην οδό Βαρατάση, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και μια συσκευασία με μικροποσότητα χασίς.

Ο 20χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA