Χαλκίδα: Συνελήφθη ο 28χρονος διαρρήκτης που είχε «ξαφρίσει» γνωστές επιχειρήσεις της πόλης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Συνελήφθη ο 28χρονος διαρρήκτης που είχε «ξαφρίσει» γνωστές επιχειρήσεις της πόλης!

Πρόκειται για 28χρονο Χαλκιδέο που είχε διαρρήξει διάφορες επιχειρήσεις, όπως το τεχνικό πολυκατάστημα «Ανδρέου Μόνωση Α.Β.Ε.Τ.Ε.» στην οδό Κιαπέκου, το πρατήριο υγρών καυσίμων «Αφοί Οικονόμου Ο.Ε.» στην οδό Ληλαντίων, το κατάστημα βιομηχανικών ειδών «Βιδεμπορική Ο.Ε.» στις Καμάρες, κ.α.

Ο 28χρονος πρώτες πρωινές της Παρασκευής (13-04-2018) αφαίρεσε από ακάλυπτο χώρο καταστήματος με βιομηχανικά είδη, διάφορα εργαλεία (τροχούς, δράπανο) συνολικής αξίας 500 ευρώ. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας συνελήφθη στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι το τελευταίο δεκαπενθήμερο, ο 28χρονος ενέχεται επιπλέον σε 5 κλοπές – διαρρήξεις και δύο απόπειρες κλοπών – διαρρήξεων, από διάφορα καταστήματα (κρεοπωλείο, παντοπωλεία, ταβέρνα, πρατήριο υγρών καυσίμων, χρωματοπωλείο, κυλικείο σχολείου), σε περιοχές της Χαλκίδας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, σε όλες τις περιπτώσεις, ο δράστης προέβαινε στη θραύση των υαλοπινάκων αυτών, χρησιμοποιώντας βαριά αντικείμενα, ενώ από το εσωτερικό τους αφαιρούσε κυρίως χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για υποθέσεις ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA