Εργαζόμενοι σε κοντέινερ: Ο αδερφός του Χάρη Σπύρου απαντά στην ερώτηση για το «Alemagou» - «Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης μένουν σε κανονικά σπίτια και όχι σε κοντέινερ» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εργαζόμενοι σε κοντέινερ: Ο αδερφός του Χάρη Σπύρου απαντά στην ερώτηση για το «Alemagou» - «Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης μένουν σε κανονικά σπίτια και όχι σε κοντέινερ»

Με σχόλιο στα social media θέλησε να απαντήσει στο δημοσίευμα του EviaZoom.gr με τίτλο: «Τα ίδια γίνονται και στο "Alemagou" του Χάρη Σπύρου; Σε κοντέινερ στοιβάζονται Έλληνες εργαζόμενοι στη Μύκονο! (ΦΩΤΟ)» (δείτε ΕΔΩ), ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Σπύρου, ο οποίος διατηρεί μαζί με τα αδέρφια του, Χάρη και Γιάννη, τα παραλιακά μαγαζιά «Mostar», «Pantheon» και «Gaz», στη Χαλκίδα...

Στην ερώτηση λοιπόν που θέσαμε αν τα ίδια γίνονται και στο μυκονιάτικο Beach Bar - Restaurant «Alemagou» του Χαλκιδέου Χάρη Σπύρου, σχετικά με την είδηση ότι οι ιδιοκτήτες των παραλιακών καταστημάτων της Μυκόνου στήνουν κοντέινερ για να στεγάσουν εκεί τους εργαζόμενους τους, ο Γιώργος Σπύρου δηλώνει με σιγουριά ότι στην επιχείρηση του αδερφού του δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα και ότι οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης επιχειρήσης διαμένουν σε κανονικά σπίτια.

Αναλυτικά το απαντητικό σχόλιο του Γιώργου Σπύρου:

«Η απάντηση στην ερώτηση είναι ένα ξερό εκατό τοις εκατό ΟΧΙ. Δεν μένουν σε κοντέινερ οι εργαζόμενοι του Αλεμάγκου αλλά σε κανονικά σπίτια. Οφείλει όμως ο δημοσιογράφος να ερευνά και να είναι κατηγορηματικός και όχι να διατυπώνει υπαινικτικά ερωτηματικά».

Ο Γιώργος Σπύρου...

Το σχόλιο του στο facebook κάτω από την επίμαχη ανάρτηση:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA