Ο Κυριάκος ξέχασε το διαβατήριό του και… τα έβαλε με τη Μαρέβα - «Γλέντι» στο Twitter με τον «ξεχασιάρη» Μητσοτάκη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Κυριάκος ξέχασε το διαβατήριό του και… τα έβαλε με τη Μαρέβα - «Γλέντι» στο Twitter με τον «ξεχασιάρη» Μητσοτάκη!

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε ένα απλό ταξίδι για τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς μόλις έφτασε στα σύνορα του Έβρου προκειμένου να μεταβεί στην Ίμβρο, συνειδητοποίησε πως ξέχασε το… διαβατήριό του...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο Κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται την Ίμβρο, προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξια του παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αντιπροσωπεία ομογενών από την Αμερική.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είχε φροντίσει να έχει μαζί του τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, με αποτέλεσμα να… μην μπορέσει να περάσει τα σύνορα.

Ο Κ. Μητσοτάκης, μάλιστα, στην προσπάθειά του να το σώσει διακωμωδήσει το περιστατικό, «τα έριξε» στη σύζυγό του, Μαρέβα, με ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία μάλιστα φαίνεται να το διασκεδάζει την ώρα που οι δύο έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν φυλακισμένοι.

«Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! Θα φτάσουμε στην Ιμβρο με το βραδινό καράβι!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram, παραθέτοντας την παρακάτω φωτογραφία.
«Τροφή» για άφθονο… τρολάρισμα έδωσε για ακόμη μια φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επιχείρησε να περάσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα χωρίς… διαβατήριο. 

Και κάπως έτσι, ο Κ. Μητσοτάκης έγινε ξανά η «μούσα» των χρηστών του Twitter, οι οποίοι σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο:

-Τρομερή ιστορία αυτή που ο Μητσοτάκης πήγε να μπει στην Τουρκία έχοντας ξεχάσει το διαβατήριο, έχω και κάτι άλλες πιο αστείες που μπαίνει στην Βουλή να ψηφίσει έχοντας ξεχάσει τον φιλελευθερισμό.

– Ο αυριανός πρωθυπουργός ξεκίνησε να πάει στην ιμβρο χωρίς διαβατήριο και αχαχα και αχαχου φταίει η μαρεβα και τι πλάκα που έχουμε

-Μήπως το #διαβατήριο_Μητσοτάκη το έχει κρατήσει ο χριστοφορακος?

-Ανταλλάξαμε Κυριάκο με αξιωματικούς ή μόνος του πήγε χωρίς διαβατήριο?

-Είχε σχέδιο ο Κούλης βρε βλάχοι! βλαχάρες! αμόρφωτοι! τελευταίοι συριζαίοι! Θα πάω χωρίς διαβατήριο Τουρκία σου λέει, θα με συλλάβουν χωρίς να ξέρουν ποιος είμαι, θα με φυλακίσουν στην Αδριανούπολη, και ως γνήσιος Μάικλ Σκόφιλντ θα σώσω και τους άλλους 3! #διαβατήριο_Μητσοτάκη

– Άντε να εξηγήσει τώρα ο Μητσοτάκης ότι του έκλεψε εξωγήινος το διαβατήριο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA