ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟΥ
MICROCHIP ΧΑΛΚΙΔΑ
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Χαλκίδα: Μεγαλειώδης συγκέντρωση και πορεία των συνταξιούχων (ΦΩΤΟ)

Ιδιαίτερα μαζική ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης (17-05-2018) οι συνταξιούχοι των σωματείων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και Δημοσίου στην πλατεία Αγοράς στη Χαλκίδα...

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Μανώλης Ραλάκης, γγ της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και ο Διονύσης Σβορώνος, γγ της ΠΟΣ ΟΑΕΕ, οι οποίοι προειδοποίησαν ότι έρχεται σφαγιασμός των συντάξεων, ενώ κάλεσαν τους συνταξιούχους σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ανδρέας Τσακός, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Εύβοιας, ενώ χαιρέτησαν οι εκπρόσωποι των τοπικών συνταξιουχικών σωματείων του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ Θήβας και Εύβοιας.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι και άλλων συνταξιουχικών σωματείων, καθώς και εργατικών σωματείων και φορέων της περιοχής, όπως η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, το Σωματείο Τεχνιτών - Οικοδόμων Χαλκίδας και το Σωματείο Εργαζομένων στο Μέταλλο Ν. Εύβοιας.

Στη συγκέντρωση χαιρέτησε ακόμη, ο Γιάννης Τζαβάρας, πρόεδρος του κλαδικού Συνδικάτου Τροφίμων - Ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας, καλώντας τους συνταξιούχους σε μαζική συμμετοχή με το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα στην απεργία στις 30 Μάη.

Στη συνέχεια οι συνταξιούχοι πραγματοποίησαν μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με κατεύθυνση τα υποκαταστήματα του ΟΑΕΕ και στη συνέχεια του ΕΦΚΑ, όπου επέδωσαν το υπόμνημα με τις θέσεις και τα αιτήματά τους.

Εύβοια: Περιπέτεια για 44χρονο ορειβάτη που βρέθηκε τραυματισμένος στη Δίρφυ - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων του STAR

Στη τηλεόραση του Star Channel έπαιξε την Δευτέρα (16-07-2018) το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Evia Zoom .gr με την περιπέτεια ενός 44χρονο...